ODPOWIEDZ
  • 312 / 40 / 0
Jak ma się to do kodeiny? Myślę czy nie wyciągnąć parę opakowań tego
Świat się zmienia, słońce zachodzi a wódka się kończy.
  • 93 / 11 / 0
@slodkapszczolka Tianeptyna jest conajmniej z 3 razy lepsza od kodeiny. Jeśli i tak sie trujesz opio, to tianeptyna lepsza. Tianeptyna działa jak takie lajtowe oxy
  • 312 / 40 / 0
@PowaznyRozwazny3322
Przetestuje gdzieś za miesiąc dwa i dam znać jak mi się podobało
  • 93 / 11 / 0
@slodkapszczolka Ale uważaj żeby sie nie uzależnić dziewczyno, prosze, okej? Nie rób sobie krzywdy, dbaj o zasady bezpieczeństwa zażywania. Na tianeptyne tolerancja szybko rośnie. dziś np wziałby ktoś 100mg, i fajna faza 2 godziny. Ale nastepnego dnia zeby poczuc to samo potrzebuje juz 150mg….. serio ostrożnie, pracuj z emocjami, jakiś sport, moge ci polecić kanały na yt np o duchowosci.
potem 600mg bupropionu i mam taką empatyczną chęć pomocy ludziom hahah normalnie bym nie był tak mocno sympatyczny. ale to co tu napisałem to prawda. nie marnuj sobie zycia na opioidy, to straszny syf. poradzisz sobie
  • 312 / 40 / 0
@PowaznyRozwazny3322
Przejrzyj sobie mój profil profil xD mi już to nie grozi bo dawno wjebanym xD
Od kodeiny przez oxy po helupe
  • 312 / 40 / 0
Jak dawkowanie względem kody bo mam 90 tabs
  • 312 / 40 / 0
Nie mogę już edytować
Grok twierdził że to jest fhooj słabsze od kody i kazał mi zarzucać grama żeby było jak po 480 kody (xD) a na hajpie spotkałem się z opinią w której ktoś pisał, że po 375mg miał jak po 80mg oksy. Zdezorientowany zdecydowałem się wrzucić właśnie 3 blistry czyli 375mg, wyszło 362,5 bo 1 tabletka wpadła mi pod siedzenie w aucie i nie mogłem jej znaleźć. W sumie niczego nie oczekiwałem, zajechałem autem pod DOM, wchodzę do środka, zdejmuje bluzę i kurde grzeje. Chyba na poziomie 450mg kody w moim przypadku, delikatnie, ale za to kurde jak przyjemnie. Wiele razy pisałem, że w opio cenię sobie ich "naturalność" działania, dlatego właśnie kodeinę lubię bardziej niż oksy czy nawet helupe, wiadomo mając na biurku to i to wybiorę helupe bo mocna, ale sam profil bardziej podoba mi się w kodzie xD Bo koda wydaje się właśnie taka naturalna, nie czuć chemicznej czy sztucznej fazy, po prostu szczęście. I tak samo właśnie jest przy tej tianeptyne, tyle, że chyba nawet lepiej niż przy kodzie %-D Dosłownie jakby zalały mnie endorfiny. Kupiłem sobie dzisiaj nowy, fajny telefonik, cieszył bym się nawet na trzeźwo bo jestem gadżeciarzem ale tak cieszę się 4x bardziej haha. Może jutro (albo nawet dzisiaj bo nie mam silnej woli) zarzuce resztę, czyli 2x większą dawkę i zobaczę jak będzie. Jak ktoś dostaje od lekarza i jeszcze na refundacji to bardzo spoko raz na jakiś czas, ja musiałem zapłacić za receptę 70zł i jeszcze 50zł w aptece więc raczej jednorazowy eksperyment w imię nauki.
Wgl mój cpunski mózg obmyślił już plan ekstrakcji pod IV %-D
Zmycie otoczek za pomocą IPA > jebany pył > zalanie IPA i wymieszanie > dekantacja > filtracja > odparowanie IPA > zalanie wodą i siup xD co o tym myślicie
ODPOWIEDZ
Newsy
Rekiny na „bombie”. Przechodzą pozytywnie testy na narkotyki i kofeinę

Rekiny pod wpływem kokainy? To brzmi jak przepis na absurdalny horror. Niestety, to nasza ziemska rzeczywistość. U drapieżnych ryb żyjących w rajskich wodach Bahamów wykryto obecność narkotyków, leków i kofeiny. To nie oznacza jednak, że rekiny zmieniły styl życia na „imprezowy” – to my zmuszamy je do udziału w niebezpiecznym eksperymencie chemicznym.

Badanie ścieków 2025: Marihuana dominuje w europejskich miastach, kokaina i ketamina w górę

Badanie ścieków to dynamicznie rozwijająca się dziedzina nauki. Pozwala ona naukowcom bardzo dokładnie oszacować, jakie narkotyki i w jakich ilościach spożywają mieszkańcy. Najnowsze badanie z 2025 roku miało ogromną skalę. Badacze sprawdzili ścieki w około 115 miastach na terenie Europy.

Picie we wczesnej dorosłości powiązane z problemami poznawczymi w średnim wieku

Stres i alkohol idą w parze. Alkohol może pomagać w radzeniu sobie ze stresem, ale jednocześnie zmniejsza zdolność mózgu do samodzielnego rozwiązywania problemów. To może prowadzić do częstszego sięgania po kieliszek, by poradzić sobie z kolejnym stresem. Z drugiej strony pijąc więcej narażamy się na większy stres z powodu złych decyzji podejmowanych pod wpływem alkoholu. Pojawia się samonapędzający się mechanizm, z którego trudno się wyrwać z powodu zmian w mózgu. Naukowcy z University of Massachusetts Amherst donoszą, że picie alkoholu w celu radzenia sobie ze stresem we wczesnej dorosłości ma negatywny wpływ w wieku średnim, nawet jeśli przez kilka dekad nie piliśmy.