Muszkatołowiec korzenny (Myristica fragrans) – metody podania, opisy działania, przepisy kulinarne
Więcej informacji: Gałka muszkatołowa w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 48 / 7 / 0
Naszła mnie ochota na gałkę ale nie było orzechów toteż kupiłem proch ale bez niczego co ułatwiło by konsumpcję. Zrobiłem po prostu herbatę, brałem łyk-łyżeczka gałki-popita i tak na 3-4 razy opakowanie. Przy zatkanym nosie i odpowiednim psychicznym nastawieniu nie czuć prawie w ogóle negatywów. 👍🏿
  • 10 / / 0
Ja bym z tym uważał, szczególnie z proszkiem, bo z nim łatwo przesadzić i potem skutki są dużo gorsze niż się wydaje na początku. Sporo osób pisze, że działanie jest bardzo nieprzewidywalne i potrafi trzymać kilkanaście godzin z mocnym zamuleniem, nudnościami i kołataniem serca.
ODPOWIEDZ
Newsy
Mama dilera przyszła na policję z marihuaną

Policjanci z Krakowa zatrzymali 16-latka, u którego znaleziono ponad 50 gramów marihuany. Chłopak przyznał się także do jej sprzedaży.

NIK odpowiada na wniosek Wolnych Konopi. „Przyjęto do wiadomości”, ale my nie odpuszczamy

Najwyższa Izba Kontroli odpowiedziała. I choć pismo jest obszerne, to w kluczowej dla nas [ Wolnych Konopi] kwestii … milczy. Otrzymaliśmy oficjalne stanowisko Izby w sprawie naszego wniosku o przeprowadzenie kontroli dotyczącej kosztów i efektywności obecnego modelu ścigania za posiadanie marihuany.

Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia

Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.