Substancje stanowiące pochodne kwasu γ-aminomasłowego (w tym gabapentynoidy) – m.in. baklofen i pregabalina.
ODPOWIEDZ
  • 13 / / 0
Czyli 2 razy w tygodniu tak, a rano zazywac czy rozlozyc ?
  • 67 / 8 / 0
Max 2 razy w tygodniu w sensie raz zarzucić i ewentualnie dorzucić nazajutrz jeśli sytuacja tego wymaga. Fenibut HCL wyżera szkliwo więc zminimalizuj kontakt z zębami i je przepłucz, ale to nie problem jeśli masz tabletki. Z rana na czczo unikać jedzenia godzine przed i po zażyciu, wypić kawę dla lepszego działania aktywizującego. Po 3 godzinach powinno już wejść. To co kolega @Saguaro99 powiedział to prawda, trzeba z tym uważać ponieważ jest tricky.

Trzeba pamiętać że to silna i uzależniająca substancja a nie żaden suplement. Nie bierze się tego dzieńw dzień jest to bez sensu tolerancja się buduje i trzeba zwiększać dawki w nieskończoność. Podobnie do benzo to się stosuje jeśli już to doraźnie, i podobnie jak benzo jak już się wpierdolisz to jest bardzo chujowo, więc trzeba zadbać o redukcję szkód jak najlepiej. Też na każdą osobę inaczej działa ale im lepiej tym większe ryzyko nadużywania. Im dłuższy masz okres w którym to bierzesz, tym dłuższą później sobie zrób od tego przerwę, bo receptory/układ GABA na który działa fenibut musi wrócić do równowagi. Czyli dużo snu.
  • 309 / 36 / 0
09 lutego 2026Kazik444 pisze:
Czyli 2 razy w tygodniu tak, a rano zazywac czy rozlozyc ?
To nie ashwagandha czy inny suplement, który masz brać ileś razy dziennie czy ileś razy w tygodniu żeby działało. Jeśli ma zadziałać to zadziała od pierwszego razu. Bierz najrzadziej jak to możliwe i najniższe działające dawki - do zapamiętania tylko tyle i aż tyle :)
  • 5295 / 949 / 0
Jak ktoś ma lek wolnopl6nacy a nie napadowy to nie ma szans zeby to brać raz na tydzień.
Ja jak fenia biorę to w końcu czuje się normalnie
A mam coś takiego jakby w wyniku jakichś wydarzeń mój układ nerwowy był w ciągłej gotowości.
Czytałem. , ze to może być coś z nerwem błędnym.
Planuje wyleczyć to. Pamiętam że już A dziecka nawet w swoim domu czułem ciągły niepokój i poddenerwowanie.
Żyliśmy w kilka osób w jednym pokoju A ojciec lubil wszczynać awantury

Zamówiłem sobie znowu 10 g . Teraz mam jeszcze silniejszy lęk bo alkoholem zacząłem to tłumić i z odbicia rano jest najgorzej. Musze zjechać z alkoholu z komfortem psychicznym.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 67 / 8 / 0
To trzeba iść do psychiatry i na psychoterapie
  • 3 / / 0
od siebie mogę powiedzieć, że mam raczej same dobre doświadczenia z substancją. trzeba szanować dawki, to na pewno - sam po różnych próbach ogarnąłem że rzeczywiście te 500mg z kawką z rana to jest to. szczerze z wszystkich substancji jakich probowalem chyba ta jedna jest najlepsza, na pewno gdybym mial wybrac tylko jedna do konca zycia to padlo by na fenibucik.
  • 13 / 1 / 0
Przepraszam, nie przejrzałem za wiele stron z tego tematu i prawdopodobnie pojawiła się tu już taka informacja. Czy można przebić Fenibutem działanie Amfetaminy, by móc normalnie zasnąć i przespać 8 godzin? Jaka byłaby ilość potrzebna jednego do drugiego, by to było możliwe?
  • 2903 / 625 / 0
Nie nadaje się do tego fenibut, niebezpieczny pomysł. Unikać łączenia stymulantów z fenibutem.
KONTAKT PW + PRIVNOTE.COM
  • 13 / 1 / 0
Rozumiem, dziękuję :)
  • 5295 / 949 / 0
To racja . Może dojść do nieprzyjemnych kardio akcji . Sam fenibut już powoduje dziwną pracę serca.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Sposób studentów na problemy psychiczne: melisa i marihuana

Aż 96 proc. studentów deklaruje, że stosuje przynajmniej jedną metodę samodzielnego radzenia sobie z problemami psychicznymi. Najczęściej wybierają aktywność fizyczną lub techniki relaksacyjne, ale część sięga także po preparaty roślinne, a nawet marihuanę – wynika z badań wrocławskich naukowców.

Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy

Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.

Cannabis trafia do supermarketów w Niemczech. Netto sprzedaje nasiona marihuany jak zwykłe warzywa

Jeszcze niedawno coś takiego byłoby nie do pomyślenia. W niemieckim supermarkecie obok nasion pomidorów czy bazylii pojawiły się… nasiona cannabis. Popularna sieć Netto rozpoczęła testową sprzedaż produktu, który budzi ogromne zainteresowanie klientów i wywołuje dyskusję o nowych realiach po legalizacji. Wszystko odbywa się jednak zgodnie z obowiązującym prawem, które pozwala dorosłym na domową uprawę konopi. Dla wielu osób to znak, że marihuana w Niemczech powoli staje się zwykłym elementem rynku, a nie tematem tabu.