Substancje stanowiące pochodne kwasu γ-aminomasłowego (w tym gabapentynoidy) – m.in. baklofen i pregabalina.
ODPOWIEDZ
  • 11 / / 0
Czyli 2 razy w tygodniu tak, a rano zazywac czy rozlozyc ?
  • 66 / 8 / 0
Max 2 razy w tygodniu w sensie raz zarzucić i ewentualnie dorzucić nazajutrz jeśli sytuacja tego wymaga. Fenibut HCL wyżera szkliwo więc zminimalizuj kontakt z zębami i je przepłucz, ale to nie problem jeśli masz tabletki. Z rana na czczo unikać jedzenia godzine przed i po zażyciu, wypić kawę dla lepszego działania aktywizującego. Po 3 godzinach powinno już wejść. To co kolega @Saguaro99 powiedział to prawda, trzeba z tym uważać ponieważ jest tricky.

Trzeba pamiętać że to silna i uzależniająca substancja a nie żaden suplement. Nie bierze się tego dzieńw dzień jest to bez sensu tolerancja się buduje i trzeba zwiększać dawki w nieskończoność. Podobnie do benzo to się stosuje jeśli już to doraźnie, i podobnie jak benzo jak już się wpierdolisz to jest bardzo chujowo, więc trzeba zadbać o redukcję szkód jak najlepiej. Też na każdą osobę inaczej działa ale im lepiej tym większe ryzyko nadużywania. Im dłuższy masz okres w którym to bierzesz, tym dłuższą później sobie zrób od tego przerwę, bo receptory/układ GABA na który działa fenibut musi wrócić do równowagi. Czyli dużo snu.
  • 308 / 36 / 0
09 lutego 2026Kazik444 pisze:
Czyli 2 razy w tygodniu tak, a rano zazywac czy rozlozyc ?
To nie ashwagandha czy inny suplement, który masz brać ileś razy dziennie czy ileś razy w tygodniu żeby działało. Jeśli ma zadziałać to zadziała od pierwszego razu. Bierz najrzadziej jak to możliwe i najniższe działające dawki - do zapamiętania tylko tyle i aż tyle :)
  • 5275 / 944 / 0
Jak ktoś ma lek wolnopl6nacy a nie napadowy to nie ma szans zeby to brać raz na tydzień.
Ja jak fenia biorę to w końcu czuje się normalnie
A mam coś takiego jakby w wyniku jakichś wydarzeń mój układ nerwowy był w ciągłej gotowości.
Czytałem. , ze to może być coś z nerwem błędnym.
Planuje wyleczyć to. Pamiętam że już A dziecka nawet w swoim domu czułem ciągły niepokój i poddenerwowanie.
Żyliśmy w kilka osób w jednym pokoju A ojciec lubil wszczynać awantury

Zamówiłem sobie znowu 10 g . Teraz mam jeszcze silniejszy lęk bo alkoholem zacząłem to tłumić i z odbicia rano jest najgorzej. Musze zjechać z alkoholu z komfortem psychicznym.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 66 / 8 / 0
To trzeba iść do psychiatry i na psychoterapie
  • 3 / / 0
od siebie mogę powiedzieć, że mam raczej same dobre doświadczenia z substancją. trzeba szanować dawki, to na pewno - sam po różnych próbach ogarnąłem że rzeczywiście te 500mg z kawką z rana to jest to. szczerze z wszystkich substancji jakich probowalem chyba ta jedna jest najlepsza, na pewno gdybym mial wybrac tylko jedna do konca zycia to padlo by na fenibucik.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Irvin Rosenfeld: Człowiek, który wypalił 120 000 jointów od rządu USA

Wyobraź sobie, że co 25 dni listonosz puka do Twoich drzwi i wręcza Ci przesyłkę od rządu federalnego. W środku nie ma jednak pism z urzędu skarbowego, lecz metalowa puszka przypominająca opakowanie od kawy. Po jej otwarciu widzisz 300 starannie skręconych jointów.

Rząd za, kantony przeciwko: Czy Szwajcaria zalegalizuje marihuanę?

Parlament federalny chce zdekryminalizować konopie indyjskie w Szwajcarii. Jednak już etap konsultacji pokazuje, że sprzeciw wobec projektu jest duży.

Spotkanie z MSWiA. Nadszedł czas na odpowiedzialność, a nie kolejne tragedie

Wczoraj oficjalnie złożyliśmy [tj. Wolne Konopie] w Ministerstwie Spraw Wewnętrznych i Administracji wniosek o pilne spotkanie z Ministrem Marcinem Kierwińskim. Równolegle przekazaliśmy list otwarty dotyczący tragicznej śmierci 19-letniego Aleksandra oraz innych dramatów, które w ostatnich latach wstrząsnęły opinią publiczną.