Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
A załóżmy taką opcję, że zamiast 2-3 miesiąc codziennie 0.5mg bromazolamu to bym brał tylko co drugi dzień ? Też bym miał efekty odstawienia fizyczne ?
Co do bromazolamu to jest to podobno porównywalna moc do alprazolamu tylko, że dłużej działa i bardziej nasennie.
Tylko, że to jest podstawowa wiedza i na pewno już to było napisane dziesiątki razy.
Jak ktoś chce to mogę pomóc rozpisać bezpieczne odstawienie rozłożone w czasie :)
wczorajCpundog2 pisze: Ale ja nie chce odstawiać bo narazie nie mam co. Wręcz przeciwnie, ja dopiero zaczynam i chce brać tak żeby się nie wiebac
wczorajCpundog2 pisze: Ale ja nie chce odstawiać bo narazie nie mam co. Wręcz przeciwnie, ja dopiero zaczynam i chce brać tak żeby się nie wiebac
Dziwne, że życie ma smak tych ostatnich kilku godzin
Inna to mogę sobie ja mówić że jestem bo pomimo wielomiesięcznego brania bzd codziennie się nie uzależniam, tylko odstawiam z dnia na dzień i po sprawie, bez żadnych negatywnych skutków w kwestii samopoczucia. To że Ty się nie uzależnisz to są tylko Twoje pobożne życzenia, bo jak sam napisałeś wyżej masz skłonności do uzależnień.
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy
Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.
Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży
Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.
Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby
Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).