Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 124 / 26 / 0
Nie wiem czy portal istnieje, ale kiedyś takim powszechnym miejscem do umawiania się na niezobowiązujący seks (jakiejkolwiek formy by on nie przyjmował) był zbiornik. Ja nawet nie chcę sprawdzać czy do dalej istnieje.

Z klubów (przynajmniej w stolicy) do poznawania osób na takie przygody to słynne było kiedyś Luzztro.

Ale to tyle co słyszałam i kojarzę z opowieści.

Nie dzielcie się igłami i pamiętajcie o ogumieniu. Powodzenia i bawcie się tam dobrze i bezpiecznie. Bez względu na to co i jak lubicie. :)
  • 298 / 39 / 0
@freezin9moon
Oczywiście, że tak
Świat się zmienia, słońce zachodzi a wódka się kończy.
  • 485 / 129 / 0
@slodkapszczolka widocznie kolejka jest.
  • 2027 / 504 / 0
18 marca 2026JulietteS pisze:
Nie wiem czy portal istnieje, ale kiedyś takim powszechnym miejscem do umawiania się na niezobowiązujący seks (jakiejkolwiek formy by on nie przyjmował) był zbiornik. Ja nawet nie chcę sprawdzać czy do dalej istnieje.
Zbiornik jest i podobno dużo ludzi lubujących się w krysztale tam siedzi.
Oprócz tego datezone i erodate - ale tam głownie za hajs / kryształ.
Jeśli ktoś ma zajawkę na bdsm to fetlife jest spoko.

Z imprez bdsm to Lust Supper jest typowym rave z miejscami do uprawnia seksu. Jak to na rave bardzo dużo ćpunek i ćpunów. Impreza zamknięta, więc nawet czasem się widzi ludzi wciągających na widoku. Na imprezach bywa tak z 400-800 osób, głownie młodzi ludzie 18-35 lat. Bardzo bezpiecznie. Z tym, że niekoniecznie tam łatwo będzie kogoś poznać nie mając już paczki znajomych. Bo ludzie raczej trzymają się w swoich grupach i nie koniecznie są chętni do zapoznawania się.Bardziej jak się ma już partnerkę i chce się pobawić z innymi ludźmi, albo przy towarzystwie innych.

Piszę z perspektywy hetero faceta. Bo dziewczyny i geje (nie wiem na 100%, ale tak mi się wydaje ) to łatwo mają znaleźć kogoś.
  • 298 / 39 / 0
18 marca 2026freezin9moon pisze:
@slodkapszczolka widocznie kolejka jest.
@freezin9moon
XDDDDDDDD
dzięki ziomuś, jednym zdaniem zrobiłeś mi dzień XD
Świat się zmienia, słońce zachodzi a wódka się kończy.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa

Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.

Funkcjonariusze zagarnęli ponad 60 kg narkotyków

Ponad 60 kg narkotyków - marihuany, kokainy i haszyszu, a także przedmioty przypominające broń, amunicję i ponad 16 tysięcy sztuk papierosów bez polskich znaków akcyzowych, nie trafi na rynek. To efekt intensywnej pracy policjantów z Wydziału Dochodzeniowo-Śledczego, dw. z Przestępczością Narkotykową Komendy Wojewódzkiej Policji w Rzeszowie, których wspierali funkcjonariusze KAS i CBŚP. Śledztwo w sprawie wewnątrzwspólnotowego obrotu narkotykami nadzorowane jest przez Prokuraturę Okręgową w Rzeszowie. Czarnorynkowa wartość zabezpieczonych substancji to ponad 3 miliony złotych.

Holandia: Marihuana zastąpiła kokainę w liczbie przejęć

Holandia była kiedyś uważana za europejskie centrum konopi, jednak w ubiegłym roku port w Rotterdamie został nagle zalany zagraniczną marihuaną. Jednocześnie liczba przechwyceń kokainy w porcie znacząco spadła. Według dziennika AD handel konopiami okazuje się dla przestępczego półświatka niemal tak samo dochodowy jak kokaina, ale przy znacznie mniejszym ryzyku.