Z klubów (przynajmniej w stolicy) do poznawania osób na takie przygody to słynne było kiedyś Luzztro.
Ale to tyle co słyszałam i kojarzę z opowieści.
Nie dzielcie się igłami i pamiętajcie o ogumieniu. Powodzenia i bawcie się tam dobrze i bezpiecznie. Bez względu na to co i jak lubicie. :)
Oczywiście, że tak
18 marca 2026JulietteS pisze: Nie wiem czy portal istnieje, ale kiedyś takim powszechnym miejscem do umawiania się na niezobowiązujący seks (jakiejkolwiek formy by on nie przyjmował) był zbiornik. Ja nawet nie chcę sprawdzać czy do dalej istnieje.
Oprócz tego datezone i erodate - ale tam głownie za hajs / kryształ.
Jeśli ktoś ma zajawkę na bdsm to fetlife jest spoko.
Z imprez bdsm to Lust Supper jest typowym rave z miejscami do uprawnia seksu. Jak to na rave bardzo dużo ćpunek i ćpunów. Impreza zamknięta, więc nawet czasem się widzi ludzi wciągających na widoku. Na imprezach bywa tak z 400-800 osób, głownie młodzi ludzie 18-35 lat. Bardzo bezpiecznie. Z tym, że niekoniecznie tam łatwo będzie kogoś poznać nie mając już paczki znajomych. Bo ludzie raczej trzymają się w swoich grupach i nie koniecznie są chętni do zapoznawania się.Bardziej jak się ma już partnerkę i chce się pobawić z innymi ludźmi, albo przy towarzystwie innych.
Piszę z perspektywy hetero faceta. Bo dziewczyny i geje (nie wiem na 100%, ale tak mi się wydaje ) to łatwo mają znaleźć kogoś.
18 marca 2026freezin9moon pisze: @slodkapszczolka widocznie kolejka jest.
XDDDDDDDD
dzięki ziomuś, jednym zdaniem zrobiłeś mi dzień XD
22 marca 2026Labruja0112 pisze: Sądzę że jako kobieta ciężej jest znaleźć partnera na chemsex, bo dosłownie raczej chłopy nie wstawiają w internecie ofert na sex xd
27 marca 2026Gotom pisze: Ja najwięcej takich dziewczyn znalazłem na datezone.
Z praktycznych rzeczy:
- ustalanie granic i preferencji przed spotkaniem naprawdę dużo daje,
- nie ufać ślepo ludziom tylko dlatego, że „wydają się mili”,
- pilnować nawodnienia, snu i mieszania substancji,
- ogarnąć regularne testy STI/HIV i zabezpieczenie,
- i najlepiej mieć kogoś, kto wie gdzie jesteście, jeśli spotkanie jest z randomem z neta.
Bo niestety oprócz fajnych historii krąży też masa takich o zgonach, psychozach, kradzieżach czy ludziach budzących się bez połowy wspomnień. Szczególnie kryształ + brak snu + seks przez kilkanaście godzin potrafią przeorać psychę bardziej niż się wydaje na początku.
A co do miejscówek — często i tak finalnie największą rolę grają zwykłe znajomości z imprez czy wspólnych grupek niż same portale. Ludzie bardziej ufają komuś „od kogoś”.
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Polak zatrzymany na granicy. Próbował wwieźć do Rosji 40 kg haszyszu
Na przejściu granicznym w Grzechotkach polskie służby zatrzymały mężczyznę, który próbował wjechać do Rosji z ponad 40 kg haszyszu o czarnorynkowej wartości ponad 2 mln zł - poinformowała Krajowa Administracja Skarbowa w Olsztynie.
Farmakoterapia przewlekłego bólu w USA – nowy i nie do końca bezpieczny wzorzec
Okryte złą sławą leki opioidowe przez lata stanowiły w USA. fundament farmakoterapii przewlekłych dolegliwości bólowych. Naukowcy z Uniwersytetu Michigan zdecydowali się sprawdzić czy opioidy są nadal tak często wykorzystywane w leczeniu chronicznego bólu.
Medyczna marihuana – brak dowodów, by pomagała w zaburzeniach i uzależnieniach?
Naukowcy z Australii i Wielkiej Brytanii przejrzeli kilka baz danych, poszukując w nich recenzowanych artykułów naukowych opublikowanych pomiędzy 1 stycznia 1980 roku a 13 maja 2025 roku, w których opisano wyniki badań dotyczących przede wszystkim wpływu leczenia kannabinoidami na zaburzenia psychiczne i neurorozwojowe oraz uzależnienia. W ten sposób znaleźli i przeanalizowali wyniki 54 randomizowanych badań obejmujących blisko 2500 uczestników. Wyniki metaanalizy, opublikowane właśnie w Lancet Psychiatry, są dość rozczarowujące dla entuzjastów medycznej marihuany.