Dział dostępny bez rejestracji, co umożliwia zgłoszenie problemu w przypadku utraty dostępu do własnego konta. Przed napisaniem postu prosimy o przeczytanie wcześniejszych zgłoszeń i rozwiązań problemów, aby uniknąć powtórek.

Koniecznie również przeczytaj FAQ Hyperreala: https://narkopedia.org/FAQ:Hyperreal
ODPOWIEDZ
  • 2116 / 631 / 0
@surveilled właśnie słyszałam, że maile kulały; tbh nie mam chyba dostępu do tego maila z profilu, ale nie zmieniałam. Dałam edit do posta, zmieniłam hasło nie z banneru tylko normalnie z panelu konta, czat wpuścił mimo prośby o weryfikację urządzeniem albo kluczem - z czego nic nie miałam. Pytanie tylko, czy wyświetlają się normalnie wszyscy, ale skoro pytało o prawo do powiadomień to chyba mnie wpuściło.
Dzięki za ostrzeżenie. <3
widzę szalonych, którzy chodzili po morzu
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
  • 6221 / 444 / 12
Klucze do Elementu możesz wygenerować nowe, tracąc całość starej korespondencji.

Bezpieczeństwo i Prywatność → Resetuj

Napisałem do Ciebie wiadomość ne Elemencie, jeśli widzisz ją jako zaszyfrowaną to zresetować musisz.
Poradnik jest tutaj: https://element.io/blog/resetting-the-s ... ey-backup/
hera, koka, hasz, LSD – ta zabawa po nocach się śni
LSD, hera, koka i haszpodziel się z kolegami czym masz

Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
  • 365 / 103 / 0
Proszę mi nie robić bałaganu w wątku 😏
Lepiej trzymać nos w książkach niż w cudzych sprawach 📖
  • 5 / 1 / 0
Proszę admina @Merx o kontakt na maila ---cut-- . Próbowałem odpisać Mu tu na forum, ale nie mam uprawnień albo nie potrafię tego zrobić. Odpisałem też na maila, który mi podał, ale nie otrzymałem odpowiedzi. Z góry dziękuję.

Edit: dziękuję serdecznie @Merx za możliwość korzystania z nowego konta.

skasowano dane email - Mx
Ostatnio zmieniony 07 marca 2026 przez Grzejnik800, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 1643 / 414 / 2
@Grzejnik800 wyslalem do Ciebie ponownie email.
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
  • 785 / 136 / 0
@Merx a ja od pewnego czasu w ogóle nie mogę się dostać do czatu, a wcześniej normalnie zawsze korzystałam przez przeglądarkę w laptopie. Próbowałam wszystkich możliwych sposobów, żeby się zalogować na ten czas ale za każdym razem jest błąd autoryzacji i każdy sposób autoryzacji nie działa lub z jakiegoś powodu jest niemożliwy :/ nie wiem czy to ban, czy coś innego
Wytrzymują tylko wirtuozi
Dziwne, że życie ma smak tych ostatnich kilku godzin
  • 1643 / 414 / 2
@mmigotka aplikacja element i logujesz się na serwer hyperreal.at tak właśnie robisz? jeśli nie łapie Ci hyperreal one loginu i hasła to zmień hasło i najlepiej email w ostateczności
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
  • 785 / 136 / 0
@Merx po zmianie hasła udało mi się zalogować w przeglądarce na laptopie, ale cały czas czat wymaga ode mnie weryfikacji poprzez logowanie na innym urządzeniu. Próbowałam z telefonu na łącznie 3 przeglądarkach i przez Element x. Jednak po wpisaniu serwera w aplikacji prosi mnie o przeniesienie do przeglądarki w celu zalogowania się(nie ma żadnej innej opcji), a jak się na to zgodzę to wyskakuje jakiś error. Pozostaje mi tylko całkowity reset czatu w teh sytuacji
Wytrzymują tylko wirtuozi
Dziwne, że życie ma smak tych ostatnich kilku godzin
ODPOWIEDZ
Newsy
Funkcjonariusze zagarnęli ponad 60 kg narkotyków

Ponad 60 kg narkotyków - marihuany, kokainy i haszyszu, a także przedmioty przypominające broń, amunicję i ponad 16 tysięcy sztuk papierosów bez polskich znaków akcyzowych, nie trafi na rynek. To efekt intensywnej pracy policjantów z Wydziału Dochodzeniowo-Śledczego, dw. z Przestępczością Narkotykową Komendy Wojewódzkiej Policji w Rzeszowie, których wspierali funkcjonariusze KAS i CBŚP. Śledztwo w sprawie wewnątrzwspólnotowego obrotu narkotykami nadzorowane jest przez Prokuraturę Okręgową w Rzeszowie. Czarnorynkowa wartość zabezpieczonych substancji to ponad 3 miliony złotych.

CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln

Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.

Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży

Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.