Dział dostępny bez rejestracji, co umożliwia zgłoszenie problemu w przypadku utraty dostępu do własnego konta. Przed napisaniem postu prosimy o przeczytanie wcześniejszych zgłoszeń i rozwiązań problemów, aby uniknąć powtórek.

Koniecznie również przeczytaj FAQ Hyperreala: https://narkopedia.org/FAQ:Hyperreal
ODPOWIEDZ
  • 2116 / 631 / 0
@surveilled właśnie słyszałam, że maile kulały; tbh nie mam chyba dostępu do tego maila z profilu, ale nie zmieniałam. Dałam edit do posta, zmieniłam hasło nie z banneru tylko normalnie z panelu konta, czat wpuścił mimo prośby o weryfikację urządzeniem albo kluczem - z czego nic nie miałam. Pytanie tylko, czy wyświetlają się normalnie wszyscy, ale skoro pytało o prawo do powiadomień to chyba mnie wpuściło.
Dzięki za ostrzeżenie. <3
widzę szalonych, którzy chodzili po morzu
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
  • 6234 / 446 / 12
Klucze do Elementu możesz wygenerować nowe, tracąc całość starej korespondencji.

Bezpieczeństwo i Prywatność → Resetuj

Napisałem do Ciebie wiadomość ne Elemencie, jeśli widzisz ją jako zaszyfrowaną to zresetować musisz.
Poradnik jest tutaj: https://element.io/blog/resetting-the-s ... ey-backup/
hera, koka, hasz, LSD – ta zabawa po nocach się śni
LSD, hera, koka i haszpodziel się z kolegami czym masz

Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
  • 365 / 104 / 0
Proszę mi nie robić bałaganu w wątku 😏
Lepiej trzymać nos w książkach niż w cudzych sprawach 📖
  • 65 / 23 / 0
Proszę admina @Merx o kontakt na maila ---cut-- . Próbowałem odpisać Mu tu na forum, ale nie mam uprawnień albo nie potrafię tego zrobić. Odpisałem też na maila, który mi podał, ale nie otrzymałem odpowiedzi. Z góry dziękuję.

Edit: dziękuję serdecznie @Merx za możliwość korzystania z nowego konta.

skasowano dane email - Mx
Ostatnio zmieniony 07 marca 2026 przez Grzejnik800, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 1677 / 424 / 2
@Grzejnik800 wyslalem do Ciebie ponownie email.
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
  • 866 / 152 / 0
@Merx a ja od pewnego czasu w ogóle nie mogę się dostać do czatu, a wcześniej normalnie zawsze korzystałam przez przeglądarkę w laptopie. Próbowałam wszystkich możliwych sposobów, żeby się zalogować na ten czas ale za każdym razem jest błąd autoryzacji i każdy sposób autoryzacji nie działa lub z jakiegoś powodu jest niemożliwy :/ nie wiem czy to ban, czy coś innego
hipnotyzuję ludzi jak Kaszpirowski
  • 1677 / 424 / 2
@mmigotka aplikacja element i logujesz się na serwer hyperreal.at tak właśnie robisz? jeśli nie łapie Ci hyperreal one loginu i hasła to zmień hasło i najlepiej email w ostateczności
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
  • 866 / 152 / 0
@Merx po zmianie hasła udało mi się zalogować w przeglądarce na laptopie, ale cały czas czat wymaga ode mnie weryfikacji poprzez logowanie na innym urządzeniu. Próbowałam z telefonu na łącznie 3 przeglądarkach i przez Element x. Jednak po wpisaniu serwera w aplikacji prosi mnie o przeniesienie do przeglądarki w celu zalogowania się(nie ma żadnej innej opcji), a jak się na to zgodzę to wyskakuje jakiś error. Pozostaje mi tylko całkowity reset czatu w teh sytuacji
hipnotyzuję ludzi jak Kaszpirowski
  • 2 / 1 / 0
Siemanko. Z góry proszę o przeniesienie mojego wątku do działu dedykowanego jeśli ten jest zły.
Wracając do tematu, dostalem bana właściwie nie wiem za co, nie podałem nazwy sklepu, nie proponowałem nikomu żadnej wymiany, sprzedaż etc. Nic nie sugerowałem o jakimkolwiek handlu.
A user @amf który pełni funkcję moda na czacie wstawił mi bana za w/w wykroczenie. Uważam, że dał go bezpodstawnie. Zamieszczam screeny, dzięki którym wyłapałem w/w bana, proszę o jakiekolwiek wyjaśnienie.
teleport do wlasciwego watku /mx
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 1079 / 126 / 3
Naprawdę, serio wnoszę o odebranie uprawnień moderatorskich na czacie userowi o nicku amf bo po pierwsze macie przykład co on robi powyżej, po drugie ten człowiek będąc na ciągu na jakichś ketonach potrafi wyzywać ludzi z przyczyn politycznych (popieranie albo nie odrzucenia jakichś ustaw przez prezydenta) od kurew potem przeprasza prosi o odbanowanie choć i tak jako mod widzi co kto pisze. Popiera ludzi co są powszechnie znielubieni ze względu na frajerskie praktyki. Ja rozumiem że nie ma kogo brać do takiej roboty, ale były historyczne przykłady moda robmala moda cristiano tramaldo co pokazują że lepiej żeby nie było modów niż żeby ktoś się zachowywał w ten sposób. Wg. relacji innych userów potrafi wzywać do ps itp. itd.

Zresztą kurwa jak żeście mogli dać moda komuś kto nie śpi np. 6 dni w cugu bo wali alfe?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Co dzieje się w mózgu pod wpływem psychodelików? Nowe badanie daje odpowiedzi

Psychodeliki mogą sprawiać, że ludzie doświadczają siebie i świata w uderzający sposób – kształty ulegają przeobrażeniom, dźwięki zniekształceniu, a niekiedy dochodzi nawet do zaniku poczucia własnego „ja”, zjawiska określanego jako „ego death”. Jednak to, co dokładnie dzieje się w mózgu, by wywołać takie wrażenia, wciąż nie jest w pełni zrozumiałe.

Ekspert: szkodliwość kawy jest mitem

Kawa, do niedawna uważana za używkę, w świetle najnowszych badań wykazuje liczne korzyści zdrowotne: obniża ryzyko nadciśnienia tętniczego, chorób serca i kamicy nerkowej, wspiera zdrowie wątroby i naczyń, zmniejsza stan zapalny oraz ryzyko zgonu. Warunkiem jest, aby pić ją w sposób regularny i umiarkowany - podkreśla lek. Stanisław Surma.

„Król dopalaczy” poszukiwany listem gończym. NIEOFICJALNIE: Dawid B. przebywa na Zanzibarze

Dawid B., łódzki „król dopalaczy” jest poszukiwany listem gończym. Mimo prawomocnego wyroku z 2023 roku nie spędził ani jednego dnia w więzieniu. Jak udało się nieoficjalnie ustalić reporterce Radia Łódź, mężczyzna obecnie przebywa na Zanzibarze w Tanzanii.