Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
8 ml na dawkę?
Pamiętam wtedy jak napiłem sie giebla to pomyślałem sobie czemu alko jest na każdym rogu a giebel nielegal jak jest o niebo lepszy.
Inaczej jest jak zaczynasz ciąg gdzie dawka startowa dla mnie to 2,2 a potem 2 co ok. 2h. Później wszystko się zaburza i po 2 tygodniach balansuje pomiędzy 2-4-6-8
500ml wypiłem w 20 dni. Żeby zbić skręta 150mg baclo nie pomagało co widać było po samej twarzy (zapadnięta, zmęczona z sińcami) i trzęsących się rękach. Dokładałem aż weszło 18 szt 25mg baclofenu!!! Ostatnie dni na BDO i potem baclo czułem się jak we śnie. Taki stan że wiesz że to się dzieje naprawdę, ale nie do końca. Trudno opisać.
@serotoninowy GBL/BDO z ketonami to magia
Ja mówię o polewaniu BDO. giebla już dawno nie piłem. Z 7 lat będzie, a GHB ostatnio w 2016
GBL na początku dziala już dobrze przy 1,5 ml.
Efekt może utrzymywać się nawet wiele lat po odstawieniu.
Chcieliscie znieczulenia i odciecia od emocji to kurwa macie po zabawie.
Za przeproszeniem ale co waść pierdoli. Dragi serotoninowe owszem osłabi, ale wszelkie inne dragi których próbowałem będąc na SSRI (wszelakiego rodzaju opio, stimy dopaminowe itd) działały normalnie
@slodkapszczolka znając się z GBL i jego wersjami. Nie zawsze jest turbo euforia. Nie chodzi o czystość sortów to mit. Popij w ciągu, nie masz cały czas euforii. To bardziej podkręca emocje. Jesteś smutny to zaczniesz płakać, jesteś szczęśliwy to euforia itd. przeżyłem wszystko na gblu. Ssri nie wpływa na dzialanie
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
92% czy 1,9%? Jak nagłówki zmieniają odbiór badań o marihuanie
W ostatnich tygodniach w medium Medonet pojawił się alarmujący nagłówek mówiący o „92% wyższym ryzyku poważnych zaburzeń psychicznych u młodych osób używających marihuany”. Taka liczba silnie działa na wyobraźnię i niemal automatycznie wywołuje emocjonalną reakcję czytelnika. Zanim jednak potraktujemy ją jako dowód nadciągającej katastrofy zdrowotnej, warto przyjrzeć się samemu badaniu, jego metodologii oraz temu, co w języku statystyki ta liczba faktycznie oznacza.
Liczba recept na medyczną marihuanę znów rośnie. Rzecznik Praw Pacjenta reaguje
Ponownie wzrosła liczba recept wystawianych na opioidy i marihuanę medyczną. Wcześniejszy spadek był efektem zmiany prawa mającego uniemożliwić wystawianie recept na wspomniane substancje w drodze teleporady. O sprawie pisze Rynek Zdrowia.
Badanie naukowe, które porządkuje temat kiełkowania konopi
Wolne Konopie: "Od lat powtarzamy jedno, że wiedza jest lepsza niż strach, a odpowiedzialność lepsza niż czarny rynek. Nasze hasła „Zmień dilera na farmera” i „Nie kupuj jej, tylko siej” nigdy nie były zwykłą prowokacją. Chodziło nam o zmianę myślenia i w wielu przypadkach ta zmiana naprawdę się dokonała. Uważamy, że jeśli ktoś interesuje się konopiami, powinien robić to świadomie, rozumiejąc podstawową biologię rośliny, procesy jej wzrostu i mechanizmy funkcjonowania, zamiast opierać się na mitach czy czarnorynkowych schematach."