Kwas gamma-hydroksymasłowy i jego pro-drugs (w tym GBL i 1,4-butanodiol).
Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 39 / 6 / 0
@adm777000
8 ml na dawkę?
Nienasycone Pragnienie jest największym złem doprowadzającym człowieka do obłędu jak drzewo użyte do rozniecania ognia spłonie w jego wnętrzu tak zniszczeniu ulegnie człowiek który pozwolił spłonąć swej duszy od powstałego w niej nienasycenia
  • 5023 / 888 / 0
Grubo, ja po 4ml i 300mg 3cmc w nos leżałem na łóżku i nie mogłem się ruszyć ale jestem Gieblo dziewica i wypiłem tylko 50ml. Boska używka, kurwa ale bym się napil w takim mixie z ketonem. Tamte wakacje zapamiętam do końca życia. Najgorzej było jak braklo napoju to piłem z kranowa i bolał brzuch bo też spływy 3cmc pewnie robily robotę ale to są niezapomniane chwile.

Pamiętam wtedy jak napiłem sie giebla to pomyślałem sobie czemu alko jest na każdym rogu a giebel nielegal jak jest o niebo lepszy.
Uwaga! Użytkownik serotoninowy nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 277 / 37 / 0
Kochani po jakim czasie od zażycia 25mg diazepamu mogę się napić bezpiecznie BDO? 2 doby stykną?

@serotoninowy
Mi po 3,5ml zrywa film, więc cóż xD

Edit: mówię o BDO, a widzę że ziomeczek polewą 8ml oryginalnego gibla, grubo xD
Świat się zmienia, słońce zachodzi a wódka się kończy.
  • 5023 / 888 / 0
@slodkapszczolka 4ml na pewno by mnie odcięły jeśli chodzi o GBL bo mam porównanie z 2,1ml na trzeźwo ale zauważ że wciągnąłem kreskę 3cmc jakieś 300mg na oko. Stąd zapewne efekt taki że leżałem i nie mogłem się ruszać w ekstazie i uczuciu którego się nie zapomina do końca życia %-D
Uwaga! Użytkownik serotoninowy nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 7 / 1 / 0
@FireDragon Tak na dawkę, żeby iść spać. 4 nie działało, a 6 różnie
Inaczej jest jak zaczynasz ciąg gdzie dawka startowa dla mnie to 2,2 a potem 2 co ok. 2h. Później wszystko się zaburza i po 2 tygodniach balansuje pomiędzy 2-4-6-8
500ml wypiłem w 20 dni. Żeby zbić skręta 150mg baclo nie pomagało co widać było po samej twarzy (zapadnięta, zmęczona z sińcami) i trzęsących się rękach. Dokładałem aż weszło 18 szt 25mg baclofenu!!! Ostatnie dni na BDO i potem baclo czułem się jak we śnie. Taki stan że wiesz że to się dzieje naprawdę, ale nie do końca. Trudno opisać.
@serotoninowy GBL/BDO z ketonami to magia

Ja mówię o polewaniu BDO. giebla już dawno nie piłem. Z 7 lat będzie, a GHB ostatnio w 2016
Ostatnio zmieniony 28 lutego 2026 przez adm777000, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 39 / 6 / 0
A, to co innego.
GBL na początku dziala już dobrze przy 1,5 ml.
Nienasycone Pragnienie jest największym złem doprowadzającym człowieka do obłędu jak drzewo użyte do rozniecania ognia spłonie w jego wnętrzu tak zniszczeniu ulegnie człowiek który pozwolił spłonąć swej duszy od powstałego w niej nienasycenia
  • 277 / 37 / 0
Czy SSRI osłabiają działanie euforyczne GBL/GHB/BDO? kiedyś po 3ml BDO euforia wypierdalała mnie z butów, ale wtedy nie brałem leków, teraz jestem na 100mg sertry i 30mg mirty i po kilku miesiącach zamówiłem butle BDO, i po 3ml jestem "najebany" ale nie ma tej euforii
  • 837 / 476 / 0
SSRI osłabi lub całkowicie wyłączy działanie każdego możliwego narkotyku/enteogenu.
Efekt może utrzymywać się nawet wiele lat po odstawieniu.
Chcieliscie znieczulenia i odciecia od emocji to kurwa macie po zabawie.
Panie Boże jeśli teraz nie umre nigdy nie przypierdole krechy.
  • 277 / 37 / 0
@tosieniedzieje
Za przeproszeniem ale co waść pierdoli. Dragi serotoninowe owszem osłabi, ale wszelkie inne dragi których próbowałem będąc na SSRI (wszelakiego rodzaju opio, stimy dopaminowe itd) działały normalnie
  • 7 / 1 / 0
@tosieniedzieje nie masz racji. GBL oddziałuje na dopaminę głównie. Mechanizm jest skomplikowany.

@slodkapszczolka znając się z GBL i jego wersjami. Nie zawsze jest turbo euforia. Nie chodzi o czystość sortów to mit. Popij w ciągu, nie masz cały czas euforii. To bardziej podkręca emocje. Jesteś smutny to zaczniesz płakać, jesteś szczęśliwy to euforia itd. przeżyłem wszystko na gblu. Ssri nie wpływa na dzialanie
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
92% czy 1,9%? Jak nagłówki zmieniają odbiór badań o marihuanie

W ostatnich tygodniach w medium Medonet pojawił się alarmujący nagłówek mówiący o „92% wyższym ryzyku poważnych zaburzeń psychicznych u młodych osób używających marihuany”. Taka liczba silnie działa na wyobraźnię i niemal automatycznie wywołuje emocjonalną reakcję czytelnika. Zanim jednak potraktujemy ją jako dowód nadciągającej katastrofy zdrowotnej, warto przyjrzeć się samemu badaniu, jego metodologii oraz temu, co w języku statystyki ta liczba faktycznie oznacza.

Polskie wyroki a światowa nauka – kto ma rację w sprawie THC?

W Polsce przez lata obowiązywało uproszczone i krzywdzące równanie: wykryto THC we krwi, a więc automatycznie byłeś pod wpływem. Sytuacja uległa pozornej poprawie, gdy Instytut Ekspertyz Sądowych im. prof. Jana Sehna w Krakowie opracował wytyczne, które miały pomóc sądom rozróżnić stan „po użyciu” od stanu „pod wpływem”.

Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży

Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.