...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 7 / / 0
Nagle odstawienie stimow, jak każdej substancji powoduje wystąpienie efektów odstawionych np. zimne poty, drżenie rąk czy nawet napady padaczkowe. Jak z każdą substancja najlepiej zmniejszać dawki, chyba że są to małe dawki to można zagryźć zęby i spróbować cool turkey.
Uwaga! Użytkownik VulgarVixen jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 369 / 36 / 6
Od grudnia 2025 ? ... Że 2 miesiące ? Serio ? O kur... świat się kończy .
O jakim nagłym odstawieniu tu jest mowa ??!
Od razu kup stacki nootropowe , załatw na sen benzo , bo przecież bez tego spać się nie da ... Kurcze bardziej bym się bała odstawki benzo . Będziesz żył - aż do śmierci . Poprawiłeś mi nastrój wiesz ... Bo ja lecę naście lat praktycznie bez przerwy ( wiem wiem jest się czym chwalić 😁😂) coraz ciekawiej tutaj
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Wolne Konopie pukają do drzwi Prezydenta. Czy wykaże się większą odwagą niż Donald Tusk?

Walka o depenalizację posiadania marihuany wchodzi na najwyższy szczebel państwowy. Podczas gdy rząd Donalda Tuska konsekwentnie blokuje jakiekolwiek zmiany w polityce narkotykowej, zwracamy się bezpośrednio do Głowy Państwa. Czy prezydent Karol Nawrocki stanie po stronie wolności obywatelskich i zdrowego rozsądku?

Marihuana warta ponad milion upchana w Dacii. Szybka akcja CBŚP pod Warszawą

Niepozorna czerwona Dacia, a w niej ponad 20 kg marihuany upchanej w trzy kartonowe pudła! Przesyłki warte ponad milion złotych nadane zostały kurierem z Królestwa Hiszpanii. Przez Polskę przewoził je 51-letni Polak. Został zatrzymany w szybkiej akcji CBŚP w podwarszawskich Jankach.

Rząd za, kantony przeciwko: Czy Szwajcaria zalegalizuje marihuanę?

Parlament federalny chce zdekryminalizować konopie indyjskie w Szwajcarii. Jednak już etap konsultacji pokazuje, że sprzeciw wobec projektu jest duży.