Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 262 / 100 / 0
Odnosząc się do pytania zawartego w tytule: jeśli oczekuje się że wypierdoli z butów / upierdoli do gleby to : nijakiej. Bo albo mając wysokie oczekiwania się rozczarujemy i odpuścimy, albo będziemy dożerać aż nas wytelepie.
Natomiast jeśli mamy doła, problemy, amotywację : to ta gówno faza stanie się tak zajebista, że wpuerdolimy się w trybie ekspresowym.
  • 1 / / 0
Pierwszy raz brałem tramal jakieś 10 lat temu i dzisiaj znalazłem 5 tabletek Poltram Combo 37,5mg, czyli wziąłem niecałe 200mg jakieś 90 minut temu i na razie nic nie czuje, jak myślicie rozkręci się jeszcze ? Dodam tylko że wczoraj wieczorem wziąłem 0,4mg bupry z Bunondolu.
A drugie pytanie mam czy jutro będzie się opłacało wziąć 150mg kody której już nie brałem kilka lat, a ogólnie odpoczywam od metadonu już ponad miesiąc.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Rząd za, kantony przeciwko: Czy Szwajcaria zalegalizuje marihuanę?

Parlament federalny chce zdekryminalizować konopie indyjskie w Szwajcarii. Jednak już etap konsultacji pokazuje, że sprzeciw wobec projektu jest duży.

Irvin Rosenfeld: Człowiek, który wypalił 120 000 jointów od rządu USA

Wyobraź sobie, że co 25 dni listonosz puka do Twoich drzwi i wręcza Ci przesyłkę od rządu federalnego. W środku nie ma jednak pism z urzędu skarbowego, lecz metalowa puszka przypominająca opakowanie od kawy. Po jej otwarciu widzisz 300 starannie skręconych jointów.

Podlaskie: Lekarz z zarzutami w śledztwie dotyczącym przestępstw narkotykowych

Zarzuty związane z wystawianiem recept na leki psychotropowe postawiła Prokuratura Rejonowa w Hajnówce (Podlaskie) 30-letniemu lekarzowi zatrzymanemu w Białymstoku. To część większego śledztwa dotyczącego przestępstw narkotykowych, w tym działalności internetowego sklepu oferującego narkotyki.