Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 361 / 37 / 0
4cmc jak dla mnie lepsze może nie ma takie euforii jak 3cmc ale jest spokojniejsze i można odpuścić łatwiej przy 3cmc to chyba muszą uśpić żeby przestać parcie na dorzutke jest teramocne
  • 2 / / 0
Wie ktoś, dlaczego na mnie 4cmc i 3cmc działa identycznie?( i jednocześnie słabo) Jedynie spać się nie chce i taki troche nieprzyjemny delikatny nieogar przy pierwszym szczurze. Po każdym kolejnym czuję takie " o, niby wchodzi.. e, jednak nie"
  • 361 / 37 / 0
A skąd masz pewność że to co identyfikujesz jako 3cmc i 4cmc jest na pewno daną substancja?
  • 2 / / 0
Tak na dobrą sprawę to nie mam żadnej pewności, ale z kilku źródeł zarówno substancja, która była rzekomą "trójką" jak i "czwórką" miały zawsze ten sam efekt.
  • 5383 / 990 / 0
Pewnie jakieś leki bierzesz
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 189 / 50 / 0
09 lutego 2026borsuk123 pisze:
Wie ktoś, dlaczego na mnie 4cmc i 3cmc działa identycznie?( i jednocześnie słabo) Jedynie spać się nie chce i taki troche nieprzyjemny delikatny nieogar przy pierwszym szczurze. Po każdym kolejnym czuję takie " o, niby wchodzi.. e, jednak nie"
Coś jest z towarem albo z Tobą, bo akurat ta chlorowa para różni się od siebie w działaniu dość mocno.
  • 49 / 5 / 0
Czy ktoś wie cos na temat interakcji mianseryny (15mg na noc) z 3cmc?
  • 1000 / 183 / 0
@Maatiik97 ja się zawsze mirtazapina usypiałem kiedyś czy miansa po lotach na 3cmc i nic złego się nie działo.Wyciszylo i uśpiło więc wydaje mi się że chyba nie ma.
  • 2 / / 0
Ja zawsze po lotach na 3 cmc czy innymi stymulantami na koniec brałem na sen kwietapinie czasem benzo. Żadnych złych interakcji nigdy nie doświadczyłem a pomogło zasnąć po zabawie na pewno .
  • 10 / 3 / 0
jaka może być reakcja organizmu na przyjebanie po 2 latach przerwy trzymając sie normalnej dawki i palenie zioła w trakcie? kiedys walilem dzien w dzien glownie chodzi mi o to czy ogarne sam czy mnie wykreci
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę

Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.

Marihuana we Francji — mandat 200 euro, program medyczny i wojna o CBD

Francja ma jedno z surowszych praw narkotykowych w Europie Zachodniej i jednocześnie jeden z największych odsetków użytkowników. Od 2020 roku działa tam mandat 200 euro — który wcale nie oznacza dekryminalizacji.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.