Więcej informacji: Opioidy w Narkopedii [H]yperreala
10 czerwca 2024NahoyCito pisze: Powiedzcie mi, co normalni ludzie robią w wolnym czasie, bo ja tylko jechałem po kode, grzałem, leżałem i teraz nie potrafie się odnaleźć.
10 czerwca 2024NahoyCito pisze: Jestem kurwa zepsuty. Jak nie grzeje, to tylko szukam od kogo jakiegoś klona albo rolki ogarnąć, kiedy do lekarza się umówić po jaki zopiklon i alpre..
05 lutego 2025Hydromorfina pisze: czesc! mam nadzieje ze nie dostane zadnej zjeby od moderatora za jakies bledy, bo robie to pierwszy raz damn.
chlopaki i dziewczyny, witam!
chcialbym sie zabrac za swoje uzaleznienie, zamowilem bupre i chcialbym sie dowiedziec czy macie jakies rady
znajomy powiedzial mi zeby isc na substytucje 2/3 tygodnie i mnie wylecza ale nie chce mi sie w to wierzyc, to byloby za proste.
bralem kodeine codziennie 2 lata, 300 mg dziennie a przez pol roku zamianka na morfine, 100 mg niebieskiej tabletki dziennie doustnie oczywiscie.
czy wystarczy ze bede sobie bral bupre 2 mg codziennie przez miesiac a potem poskrecam sie pare dni?
czuje ze bol w nogach przychodzi praktycznie kilka godzin od wziecia tej majki, dlatego nie ma sensu sie wpierdalac mocniej, trzeba wyjsc,
tylko czy ta bupra to wyjscie czy wjebanie sie w to mocniej?
wiem ze moja naiwnosc w tym jest wyczuwalna dlatego chcialbym sie zwrocic do was, do profesjonalistow haha.
przepraszam za niepoprawnosc w temacie i ogolnie za bledy.
zanim założysz nowy wątek, upewnij się, czy takowy o identycznej treści już wcześniej nie powstał, dzięki — CATCHaFALL
Na twoich dawkach polecam ci po prostu przejsc na kodeine z powrotem, i co 2-3 dni brac tabletke mniej, w 10 dni bedziesz bral polowe tego co brales, w 20 bedziesz czysty, choc pewnie bedziesz zmuszony posiedziec z tydzien na jakiejs dawce, zakladam ze zlapie cie taki blok, organizm stwierdzi ze za szybka redukcja i odpali skręta lekkiego i jak nie zastopujesz redukcji na chwile to bedziesz półzgięty chodzil caly czas a to juz lepiej cold turkey
A tak szczerze, to polecalbym ci wlasnie cold turkey, troche pregabaliny codziennie (codziennie zwiekszac dawke, zeby caly czas dawała działanie wyrazne, nie musisz byc nią nacpany, ale masz czuć) i doslownie nie powinienes czuć skreta wcale, poza psychicznym aspektem, chyba ze pregaba zbije ci tez gorsze samopoczucie (bo no offense ale depresją nie nazwe przy 100mg majki doustnie) i ewentualne lęki, dzień drugi i trzeci moglbys sobie umilic benzo, i po swietach bylbys jak nowo narodzony, choc skret minalby do wigilii w 100% raczej (indywidualna sprawa, ale tak zakladam tutaj)
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci
Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka
W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.