Organiczne substancje psychoaktywne oddziałujące na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Opioidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2952 / 249 / 0
10 czerwca 2024NahoyCito pisze:
Powiedzcie mi, co normalni ludzie robią w wolnym czasie, bo ja tylko jechałem po kode, grzałem, leżałem i teraz nie potrafie się odnaleźć.
Podłączam się do pytania. Bardzo ważnego w swej istocie.

10 czerwca 2024NahoyCito pisze:
Jestem kurwa zepsuty. Jak nie grzeje, to tylko szukam od kogo jakiegoś klona albo rolki ogarnąć, kiedy do lekarza się umówić po jaki zopiklon i alpre..
Właśnie, tu może jest problem (pracuję nad ciekawym tematem, ale o tym kiedy indziej) - łączenie zdrowia i służby zdrowia, która ma to zdrowie zapewniać z uzależnieniem od narkotyków (nawet tych aptecznych, bez względu czy OTC czy RP(w) ) nie jest dobrym pomysłem. Może to jest tak, że nałogi żerują na odwróconym instynkcie przetrwania ? W spoilerze odpowiedź od AI, pozwoliłem sobie pogrubić najważniejszy fragment:

Spoiler:
  • 482 / 68 / 0
05 lutego 2025Hydromorfina pisze:
czesc! mam nadzieje ze nie dostane zadnej zjeby od moderatora za jakies bledy, bo robie to pierwszy raz damn.
chlopaki i dziewczyny, witam!
chcialbym sie zabrac za swoje uzaleznienie, zamowilem bupre i chcialbym sie dowiedziec czy macie jakies rady
znajomy powiedzial mi zeby isc na substytucje 2/3 tygodnie i mnie wylecza ale nie chce mi sie w to wierzyc, to byloby za proste.

bralem kodeine codziennie 2 lata, 300 mg dziennie a przez pol roku zamianka na morfine, 100 mg niebieskiej tabletki dziennie doustnie oczywiscie.
czy wystarczy ze bede sobie bral bupre 2 mg codziennie przez miesiac a potem poskrecam sie pare dni?
czuje ze bol w nogach przychodzi praktycznie kilka godzin od wziecia tej majki, dlatego nie ma sensu sie wpierdalac mocniej, trzeba wyjsc,
tylko czy ta bupra to wyjscie czy wjebanie sie w to mocniej?
wiem ze moja naiwnosc w tym jest wyczuwalna dlatego chcialbym sie zwrocic do was, do profesjonalistow haha.
przepraszam za niepoprawnosc w temacie i ogolnie za bledy.

zanim założysz nowy wątek, upewnij się, czy takowy o identycznej treści już wcześniej nie powstał, dzięki — CATCHaFALL
Chcesz z morfiny doustnie w dawce 100mg przejsc na bupre? i to 2mg? Haha, weź lepiej heroiną schodź.. No ludzie.. Wjebiesz sie czlowieku jak diabeł jak ta bupre zaczniesz jesc, i wtedy juz nie rzucisz bo skręt po buprze trwa z 3 razy dluzej niz po kodzie/majce. A 2mg bupry to jaki ciąg logiczny za tym stoi, chcesz wskoczyc na dawke będącą ekwiwalentem ponad x2 twojej dawki do cpania?

Na twoich dawkach polecam ci po prostu przejsc na kodeine z powrotem, i co 2-3 dni brac tabletke mniej, w 10 dni bedziesz bral polowe tego co brales, w 20 bedziesz czysty, choc pewnie bedziesz zmuszony posiedziec z tydzien na jakiejs dawce, zakladam ze zlapie cie taki blok, organizm stwierdzi ze za szybka redukcja i odpali skręta lekkiego i jak nie zastopujesz redukcji na chwile to bedziesz półzgięty chodzil caly czas a to juz lepiej cold turkey

A tak szczerze, to polecalbym ci wlasnie cold turkey, troche pregabaliny codziennie (codziennie zwiekszac dawke, zeby caly czas dawała działanie wyrazne, nie musisz byc nią nacpany, ale masz czuć) i doslownie nie powinienes czuć skreta wcale, poza psychicznym aspektem, chyba ze pregaba zbije ci tez gorsze samopoczucie (bo no offense ale depresją nie nazwe przy 100mg majki doustnie) i ewentualne lęki, dzień drugi i trzeci moglbys sobie umilic benzo, i po swietach bylbys jak nowo narodzony, choc skret minalby do wigilii w 100% raczej (indywidualna sprawa, ale tak zakladam tutaj)
  • 1 / / 0
Z tak śmiesznie niskich dawek można lajtowo zejść cold turkey, ja schodziłam z ponad gram majki dziennie IV, fakt że trochę to trwało, ale dało radę. Jak ktoś jest na niskich dawkach, krótkich ciągach nie opłaca się nawet wchodzić na substytucję.
Uwaga! Użytkownik SkullCandyNeko jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci

Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.

1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią

Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.

Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka

W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.