Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
Ostatnio wpadł mi pod nogi materiał i po zapachu mówię "kur..a, jak za starych dobrych czasów.." no coż bardziej się nie mogłem pomylić. Jak już przestałem się wkurzać na marność pyłu, to śmiałem się w duchu że teraz to chyba nie robią towaru tylko syntezują zapach edt albo nawet edp :) Psiku psiku na kofeinę pomieszaną z fenyloalaniną, polepią śliną i leci w świat :)
Stąd rodzi się takie teoretyczne pytanie, jaki będzie najlepszy kierunek w 2026 roku, na taką tyci tycią manufakturkę. Bo im więcej czytam tym coraz mniej wiem. Oczywiście przy założeniu, że nic nie jest zamawiane z zewnątrz, tylko ziarnko do ziarnka.
Próbował ktoś wystawić materiał na tzw wysuszenie? Nie mówię wjebać do piekarnika tylko np gdzieś w miejsce gdzie mógłby trochę przeschnąć/odparować? Doslownie każdą giga grudę którą spożywam muszę osobiście kroić na mniejsze kawałki tak że już nawet nie trzeba demontować kartą a ostatnio material który jadłem z kimś był już zmielony ówcześnie i troche zleżał i wywoływał mniej efektów ubocznych mniej trzeba było go ojebać mimo że to samo źródło.
Czy jest to możliwe że jakieś niepożądane dodatki w amfetaminie wyleciały w eter w trakcie trzymania jej w worku przez kogoś bo ja swój towar zawsze trzymam w jakichs pudlach po lekach.
Najlepszy kierunek w 2k26 to chyba wyszkolić psa i przejechać się po mniej uczęszczanych zadupiowych łąkach żeby szukał materiału. Przy dobrych wiatrach akurat na lato będzie jak znalazł. Chyba że to narkomański mit że duże przeleżane stacki towaru są zakopywane pod ziemią.
Ogolnie chyba przez ten bum na mefedronowo-podobne substancje jakość amfetaminy padła okropnie, co jest dla mnie troszeczkę nie zrozumiałe bo te substancje oprócz rozwalania mi nosa nie powodują innych efektów niż piguly czy feta dlatego wole amfe xD
Co do tego kurwiącego zapachu to pamiętam paste co kiedyś wziąłem dość drogo ale no konkretnie jebala po kasku.
W ogóle mam wrażenie że moje letnio-wiosenne narko wypady bardziej oddają niż te zimowe. W zimę moja śluzówka to powinna w ogóle powinna mieć kolejną warstwę specjalnie na te suche powietrze bo czasami mam wrażenie że towar tam sobie po prostu urzęduje zamiast się przerabiać xD
feta i Cola hah no i koleżanko i to jest klasa!
Nim do odpowiedzi sedna przejdę zapytać musze czy nie jesteś aby w błędzie czy na pewno po paru dobach nie spanych w rzędzie jedynie 10h snu styknie wszędzie?
Czy to biologicznie w ogóle możliwe biorąc pod uwagę dług adenozynowy? Bo jeżeli jest tak jak mówisz to jesteś jebany kurwa terminator
A może to ta siła głodówki i ogólnopojętej Autofagii? Tej całej tej
No i fajny Me(o)w btw
W załączniku dla wszystkich protip na zwały przyszłe i przeszłe
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
Właśnie wszyscy się dziwią a propos tego że 10h snu mi wystarcza po dajmy na to 3-4 dniach bez jedzenia i spania. I nie tylko z fetą tak jest, w przypadku MDMA, beta ketonów i nawet alkoholu też żadnego kaca ani zjazdu nigdy nie uświadczyłam, zawsze po jakiś baletach wstaje jak młody bóg w czasie kiedy znajomi umierają i nie chce im sie wychodzić na drugi dzień xd.
Nigdy nie chciałem i nie chcę mieć dzieci ale jeśli w którejś z równoległych rzeczywistości chcę mieć to proszę bądź ich matką żeby dzieci nie miały zwał tak przejebanych jak ich ojciec
Oby forma i zdolności regeracyjne utrzymywały się jak najdłużej
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Rekordowe przejęcie kokainy. Narkotyki ukryte w soli
Hiszpańska policja przechwyciła na Atlantyku kontenerowiec z ładunkiem 9994 kilogramów kokainy ukrytej w soli. To rekordowa ilość przejęta na morzach. Operacja zorganizowana przez służby z kilku krajów zaowocowała także aresztowaniem 13 osób.
Był tak pochłonięty segregacją narkotyków, że nie zauważył policjantów
Stołeczni policjanci zatrzymali dwóch mężczyzn, przy których znaleźli znaczne ilości narkotyków. Były to: heroina, kokaina, mefedron, amfetamina oraz marihuana.
Medyczna marihuana legalna w Bośni. "Pod ścisłym nadzorem lekarzy"
Rada Ministrów Bośni i Hercegowiny podjęła w poniedziałek decyzję legalizującą używanie konopi indyjskich w celach medycznych - przekazał portal Klix.