Heterocykliczne substancje modulujące potencjał neurotransmisji GABA, będące pochodnymi dwuazepiny – np. diazepam, czy klonazepam.
Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 200 / 22 / 0
Każdy alprazolam działa tak samo, bo nie ma znaczenia, która firma go wyprodukowała. Substancja czynna nadal jest ta sama i zanim taki produkt trafi do sprzedaży do aptek, wcześniej musi przejść odpowiednie testy i kontrolę jakości. Przez wiele lat testowałem różne alpry i nigdy nie zauważyłem żadnej różnicy.

P.S - zolpidem to nie jest benzo, tylko pochodna.

1. Bromek
2. diazepam
3. alpra
4. klony
  • 871 / 119 / 22
PRAZEPAM, czyli legalne benzo sprzedawane pod nazwą Lysanxia i Demetrin. Długo wchodzi i działa ok. doby. 2 tabletki po 40 mg to dla mnie de best of de best forewa. Niestety ciężko wydębić od lekarzy - przepisują go głównie staruszkom.

lysanxia-40-mg-comprime-secable.jpg
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Uwaga! Użytkownik global108 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 13 / / 0
Na pierwszym miejscu Bromazepam jeśli chodzi o solo, ale brakuje mu siły.
klonazepam za siłę, długość działania oraz dobre komponowanie się w mixach też może być na pierwszym.
Midazolam sniffem dobrze robi wir na bani tylko szkoda, że krótko działa.
alprazolam tak jak klon ale jednak brak efektu miorelaksacyjnego oraz krócej działa więc na ostatnim miejscu.
See, I'm a pill popper, so I'ma keep poppin' them %-D
Gimme twenty Xanax and I'ma start droppin' them :tabletki:
https://www.instagram.com/narkomemiarz/
stworzyłem kiedyś taki profil z memami o wiadomej tematyce.

To moje trzecie konto tutaj.
  • 184 / 15 / 0
@Aimar czy zolpik tez pomoże przy zjeździe po koce/krysztale/fecie?
  • 200 / 22 / 0
@Lubiacy Pomoże jedynie zasnąć, bo takie jest jego główne działanie.
ODPOWIEDZ
Newsy
Palenie marihuany a zdrowie emocjonalne. Nowe badania dają do myślenia

W przypadku nastolatków palenie marihuany może mieć wpływ na zdrowie emocjonalne i wyniki w nauce – ostrzegają naukowcy na łamach pisma "Pediatrics".

Długie trzymanie dymu z marihuany – czy zwiększa fazę? Fakty o wchłanianiu THC

To widok znany z każdego filmu o stonerach i wielu imprez. Ktoś bierze potężnego bucha z bonga lub jointa. Zaciska usta, robi się czerwony na twarzy. Wierzy, że trzymanie dymu w płucach sprawi, że marihuana zadziała mocniej.

Leki z Poznania jechały do Ukrainy. Tam produkowano z nich narkotyki

26 stycznia 2026 roku do Sądu Okręgowego w Poznaniu trafił akt oskarżenia przeciwko siedmiu osobom podejrzanym o udział w zorganizowanej grupie przestępczej działającej na terenie Polski i Ukrainy. Sprawę opisała Prokuratura Okręgowa w Poznaniu.