ODPOWIEDZ
  • 59 / 13 / 0
To zależy od tolerki pewnie, nigdy nie brałem metadonu ale z opisu to efekty się pokrywają w 90%. Np po przerwie miesięcznej od opiatów czułem jedną tabletkę 30 mg, znaczy się tak leciutko przez kilka dni podniesiony humor itp, a potem z tydzień w drugą stronę. I tak nie polecam tego chyba że się wie co się robi. Musisz liczyć że oralem się ładuje ze 4 godziny mniej więcej. Przy wyższych dawkach uboki zdecydowanie przebijają jakość fazy w porównaniu do standardowych opio. Ale faktycznie np. Kratom nie działał wogóle na tym więc pewnie blokuje jakoś akcję innych opioidów. Na plus dam jeszczę poprawę cery jak się już z tego zejdzie. Ale na prawdę raczej tego brać nie warto tym bardziej dla nowicjuszy. Chyba że się dobrze znasz na tym i w celach terapeutycznych.
  • 650 / 63 / 0
Witam mialem zolty proch z holandi ale widocznie byl nie aktywny gdyz sprobowalem 2razy iv po ok 100mg i nic reszte z grama ktorego mialem zjadlem i tez zero efektu
ODPOWIEDZ
Newsy
Wolne Konopie: Dlaczego składamy wniosek o informację publiczną do KPP w Piszu?

Polska Policja posługuje się hasłem „Pomagamy i chronimy”. To zobowiązanie wobec każdego obywatela, niezależnie od jego poglądów na prawo dotyczące marihuany. Niestety, wydarzenia ostatnich dni na oficjalnym profilu Komendy Powiatowej Policji w Piszu pokazują, że dla niektórych funkcjonariuszy to hasło jest jedynie pustym sloganem.

Liczba recept na medyczną marihuanę znów rośnie. Rzecznik Praw Pacjenta reaguje

Ponownie wzrosła liczba recept wystawianych na opioidy i marihuanę medyczną. Wcześniejszy spadek był efektem zmiany prawa mającego uniemożliwić wystawianie recept na wspomniane substancje w drodze teleporady. O sprawie pisze Rynek Zdrowia.

Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia

Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.