Więcej informacji: Amfetaminy w Narkopedii [H]yperreala
daj mi na pw dane tego śmiecia który kazał Ci to odstawić - osobiście się tym zajmę.
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
Jest szósty dzień od odstawienia i mogę względnie normalnie jeść, ból i mdłości niewielki, jeszcze osłabienie trzyma, ale jest lepiej. Mogę wstawać, ruszać się, coś robić i myśleć
@nCuX nie, z psychiką nie jest nic nie tak, no poza ADHD i Aspergerem
¯\_(ツ)_/¯. Ale fakt faktem, zapomniałam napisać w poprzednim wpisie o POTS (dysatonomia), więc to mogło o sporo pogorszyć objawy odstawienia. Także to mój błąd.
@Merx Dziękuję, to mimo wszystko miłe
(Ah, no i coś tam było chyba, że nie mogę pisać priv, bo jestem nowa na forum, ale mogę się mylić
ale zdajesz sobie sprawę, że jest to wbrew jakiejkolwiek etyce lekarskiej?
jak skonsultowałem to z gościem który był rzecznikiem praw pacjenta, to się za głowę chwycił (gość w zawodzie specjalizacji psychiatrycznej jest tyle lat ile ja mam)
a niestety słyszę o coraz większej ilości takich praktyk lekarskich :/ pamiętaj. że jeśli na Tobie stosuje takie praktyki - to na innych też.
to dobrze, że czujesz się już lepiej, jednakże to co odjebała ta tfu. lekarka mogła wyrządzić Ci tym szkody w organizmie do końca Twoich dni.
Tak czy siak wyjdzie dopiero po latach czy jest wszystko okej.
PS. w razie co napisałem na pw. być może możesz odpisać, jak pierwszy napisałem w każdym razie z tego co pamiętam do pisania pw potrzebne są 3 posty na koncie.
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.
Szokujące zatrzymania! Ksiądz i lekarz zamieszani w narkobiznes
Ponad 150 tysięcy tabletek i ampułek, fentanyl, morfina, fikcyjne recepty i miliony złotych poza systemem bankowym. Śledczy rozbili zorganizowaną grupę przestępczą działającą w całej Polsce, która przez lata dystrybuowała nielegalne leki i narkotyki z wykorzystaniem darknetu, kurierów i „słupów”. Wśród zatrzymanych są m.in. lekarz oraz duchowny.
Dentysta od razu pozna, czy paliłeś marihuanę. Kilka ważnych szczegółów
Coraz więcej pacjentów siada na fotelu "po skręcie", licząc na mniejszy stres. Tymczasem stomatolodzy i badacze alarmują: regularne używanie marihuany może odbić się na zębach i dziąsłach, a przed zabiegami potrafi skomplikować działanie znieczulenia. Na liście konsekwencji pojawiają się nie tylko ubytki i utrata zębów, ale też sygnały związane z nowotworami jamy ustnej.