Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 405 / 49 / 0
Mam teraz tak, że walne sobie raz w tygodniu 50mg i to sprawia, że na drugi dzień jestem chory. Tak jakby ta mała dawka cały proces odstawienny zresetowała.
  • 17 / / 0
Jak odstawić zmniejszyć dawkę Tramalu brane 300 mg od 4 miesięcy ....
  • 152 / 19 / 0
Masz na forum mnóstwo informacji na ten temat. Najłatwiej odstawiać powoli, wiadomo. Czyli co tydzień lub dwa obniżaj o te 50 czy 75 mg czy ile tam masz w dawce. Wyżej dupy nie podskoczysz, ale jak rozłożysz to w czasie, to z pewnością będzie w miarę bezboleśnie. Pytanie oczywiście ile tego masz, jaki masz dostęp itd., tzn. czy możesz sobie pozwolić na długie odstawianie.
  • 17 / / 0
Czy mógłby ktoś mi pomóc .... Od 4 miesięcy biorę tramal dawkę 300 mg chce to zakończyć niestety recki się skaczyly i jestem zmuszony odstawić nagle .. czy są jakieś leki które złagodzą objawy ? Mam pregabaline czy będzie bardzo ciężko ? Tak długo nie brałem jeszcze nigdy .. proszę o jakieś porady . Pzdr !
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób

Newsy
Przemycali dzieci przez granicę z Meksykiem. Podawano im narkotyki, by były spokojniejsze

33-letnia obywatelka Stanów Zjednoczonych Dianne Guadian przyznała się do udziału w siatce przemytniczej zajmującej się nielegalnym przewozem dzieci z Meksyku do USA. Według prokuratury dzieci były odurzane słodyczami zawierającymi THC, aby łatwiej przeprowadzić je przez granicę. Kobiecie grozi od pięciu do 15 lat pozbawienia wolności.

Oświęcim. Zasnął na ławce miał przy sobie torbę narkotyków

Policjanci z Ogniwa Patrolowo-Interwencyjnego oświęcimskiej komendy Policji podczas patrolu zatrzymali 18-letniego obywatela Ukrainy. Nastolatek posiadał przy sobie torbę z kilkoma rodzajami narkotyków. Jest podejrzewany o posiadanie znacznych ilości środków odurzających.

Za "przekąski" z Kalifornii grozi mu 20 lat więzienia

W paczce z Kalifornii do Polski miały być przekąski. Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej w Warszawie otworzyli puszki i znaleźli susz roślinny. Okazało się, że to była marihuana. Zarzut związany z przemytem usłyszał 22-latek.