Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 2392 / 654 / 0
Nie ukrywajmy że każdy jeśli ma tylko możliwość trzyma w kieszeni swój ulubiony i sprawdzony mix dragów rozpisany wręcz co do joty ;) Jednostki które walą wszystko co podejdzie w opór - zawsze kończą źle albo na MEGA przypale. Także u mnie Opcją "Debesta jest" ( będę podawał opcję optymalną [A] i ewentualny zamiennik "B" a w pierwszym myślniku pokuszę się nawet o opcję [C]

Odnoszę się tutaj do doby melanżowania a nie psycho ciągu trwającego parę dni ;)
i dodam też dawki ale zaznaczam że odnoszą się one do mnie, każdy ma inną tolerkę

- (A) Metaamfetamina (0.25) / "B" Najlepszy możliwy Beta-Keton (1g/1,5g) / (C) amfetamina (1,5g)
- alkohol - ale koniecznie piwa - to jest tylko przystawka do całości ( mi np z 10 styka na dobe )
- (A) wór zioła -1 styknie na cały wieczór + jeszcze będziemy się tym dzielić i kompanów do 'party' nabywać (B) jako zamiennik może posłużyć 'HHC' , szczególnie jeśli melanżujemy w niemczech.
- (A) oksykodon 80/90mg / "B" Pregabalina (600mg-1k mg)- Te środki przydadzą nam się jak się wyczerpie wór z tematem z pierwszego podpunktu. Żeby nawet nie pomyśleć o zwale i 'suchą stopą" przejść z fazy spidowej na tą opio/ Gaba.... lecz nie będzie ona nas przytłaczać bo spid będzie trzymał jeszcze długo .... Te środki po prostu skutecznie zniwelują/skasują zwała i zastąpią go inną fazą ;)
- Benzo - Najlepiej - Clon (2-3mg)/ alpra (2-2.5mg) / Midazolam 15mg - to już nam się przyda pod koniec przygody jak będziemy chcieli zalegnąć w łóżku i skończyć z narko-przygodą . ---- WTedy dopijamy to co nam zostało z alko, i dopalamy końcówkę Jazzu.
- Ketrel/Kwetiapina (10-30mg) - to nie jest konieczne ale jeśli mamy dojście to bardzo pomoże opuścić krainę żywych i oddać się morfeuszowi.

- Nikotykna xD - bez ramy szlugów chuj nas będzie strzelał xD , zawsze się przydadzą też jako 'środek płatniczy'

A teraz pytanie kieruję do was, świadomych psychonautów - Jakie są wasze przepisy na zajebisty ( przynajmniej pod kątem chemicznym) melanż ??? :) :)
  • 30 / 2 / 0
Zależy gdzie i co, jak posiadówa z ziomami to:
- koksik (ok 0,5g-0,8g na głowe) - kreseczki 100 mg (pierwsze dwie w odstępach ok godzinnych)
- wór zioła (co najmniej 1g/głowe) - pierwszy wąs palony ok 30min przed 1 krechą, a drugi ok 30 min po drugiej kresce (kolejne jak ochota najdzie, ważne żeby zostawić sobie ok 0,5g na głowe na końcówke)
- na początek dobra whisky (np. glenmorangie) tak do trzeciej kreski, potem już browarki
- na końcówkę jak juz wszystko zajebane, to jeszcze gruby bat (lub dwa), odczekać pół godziny i jak trzeba to melatonina lub pół ketrelu

jak na balety:
zioło (ok 1,5-2g), MDMA (ok 300 mg), niealkoholowe napoje (woda lub sok)
- najpierw joint (z ok 0,35g)
- emka ok 150mg i dojadka drugie 150mg ok 2-3h od rozpoczęcia fazy
- pomiędzy dojadkami joint (0,35g)
- nawadnianie
- na wyjściu z baletów w drodze do domu joint (0,5g)
- po powrocie do domu ostatni joint (z ok 0,5 lub reszty)
jak nie mozna zasnać, to melatonina lub pół ketrelu.

Nie lubie walić całej tabletki ketrelu, bo na drugi dzień chodze taki zamulony, ze o ja pierdole!
  • 70 / 6 / 0
koks 5g plus wódka jako spowalniacz lotu i zioło
\
  • 11 / / 0
W 99% przypadków etanol (wódka oczywiście) + benzo (alprazolam lub klonazepam) + metamfetamina. Aaa.. no i jak mi już wejdzie lekka faza to jak zwykle mi odpierdala i walę sobie strzała z testosteronu %-D . Mam jeszcze ciekawość dołożyć do tego mixu weed.
Kiedyś też bardzo często zażywałem wszelkie pochodne katynonu z alkoholem.

Coś tam też kombinowałem z kokainą ale przy tej jakości co mamy w Polsce to nie ma sensu.
Robiłem też miksy jak alko+trawa, alko+opio, MDMA+etanol+kokaina.

Reszty mixów które spróbowałem już nie ma sensu wypisać bo to temat o ulubionym zestawie a jakiś pojedyńczych próbach. No ale przyznam, że było tego w miarę sporo.
Ostatnio zmieniony 16 grudnia 2025 przez 187Strassenbande, łącznie zmieniany 1 raz.
See, I'm a pill popper, so I'ma keep poppin' them %-D
Gimme twenty Xanax and I'ma start droppin' them :tabletki:

To moje drugie lub trzecie konto tutaj.
  • 3630 / 598 / 1
Emka solo 🥰

Inny zestaw: 0.5 alpry, buszek z bonia,

Innych miksów nie wymienię bo mnie kobieta zabije (krytykuje za okazjonalnego buszka którym częstują gdzieś na koncercie znajomi a sama trzyma faję w szafie i sakiewkę zajebistego żółtego palenia. No hipokryzja!)
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń

Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?

Chcieli ukryć tony narkotyków w bananach

Peruwiańska policja antynarkotykowa skonfiskowała 3,4 ton kokainy, która miała zostać umieszczona w ładunku bananów przeznaczonych na eksport do Belgii – poinformowały w sobotę czasu lokalnego władze.

Kanada zebrała ponad 5,4 miliarda dolarów z podatków od sprzedaży legalnej marihuany

Od momentu legalizacji marihuany minęło siedem lat. Kanada podsumowuje zyski. Kwoty robią wrażenie, ale szczegółowe dane pokazują, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Rząd federalny zarobił mniej, niż zakładał. Z kolei wydatki na edukację okazały się znacznie niższe od obiecanych.