Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
1. alfa pvp
2. mefedron
3. heroina
  • 21 / 1 / 0
Na pewno alfy albo fenta, ryzyko nie warte gry, zabawa średnia. Co kto lubi, na pewno nie dla mnie.
Uwaga! Użytkownik Lighter jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 7 / / 0
heroina, wszystkie delirianty, bromodragon fly, eter, chloroform, benzyna.
Jeszcze DMT ale tutaj raczej jest respekt z mojej strony oraz niepewność. Z jednej strony chciałbym zobaczyć jak to jest a z drugiej obawiam się, że może być za grubo.
See, I'm a pill popper, so I'ma keep poppin' them %-D
Gimme twenty Xanax and I'ma start droppin' them :tabletki:

To moje drugie lub trzecie konto tutaj.
  • 3 / / 0
klasycznie heroina i delirianty wszelkiego rodzaju. to pierwsze wiem ze by mnie zabiło w ciągu kilku lat, to drugie brzmi jak zabawa dla gimnazjalistów.
  • 473 / 67 / 0
waliłem po kablach oxy i morfine wielokrotnie, jestem ogolnie wjebany w opio, apvp wygralem niedawno i przerobilem
Spoiler:
więc co takiego jeszcze jest co NIGDY bym nie spróbował bhaha.

1. Jakieś ultra mocne syntetyczne kanna, te lżejsze bylbym sklonny sprobować, ale nawet THC zle na mnie zazwyczaj działa
2. bieluń, wilcza jagoda, ogólnie atropina i skopolamina, nie ma w tym nic przyjemnego myślę. Jak prometazyna kiedys przypadkiem sprawiła, że mialem delirianto faze, to nic fajnego w tym nie było, a jakby to jeszcze mialo 3 dni trwać i mi rozjebac organy, to podziekuje xD
ODPOWIEDZ
Newsy
Elitarna funkcjonariuszka wpadła po klubowej nocy. Ale to wyrok zaskoczył najbardziej

Dorota K., szerzej znana jako "Doris", była sierżantem w jednym z najbardziej tajnych wydziałów Komendy Stołecznej Policji. Dziś nie łapie już przestępców, teraz bije się w klatkach freak fightowych. Ale to nie sportowy zwrot w jej karierze wywołuje dziś największe emocje, tylko jej sądowa historia. Za posiadanie narkotyków spotkała ją tylko grzywna.

Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą

Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".

Kartele przemycają narkotyki na statkach z chorym i martwym bydłem

Kartele narkotykowe wykorzystują statki wypełnione chorym i padłym bydłem do przemytu ogromnych ilości kokainy trafiającej ostatecznie do Europy – informuje „The Telegraph”, powołując się na źródła wywiadowcze.