Więcej informacji: Kokaina w Narkopedii [H]yperreala
fuzja
Dodam, że suplementuje codziennie witaminy, po imprezach itp dorzucam jakiegos naca, q10, większe ilości magnezu, elektrolity a efekty i tak wszystko jak opisałem
Kokaine biorę na imprezach, zawsze do alkoholu od kilku lat
i Ty się dziwisz, że historia zatacza koło?
zrób sobie research co się dzieje w organizmie człowieka kiedy walisz koks razem z alko
do tego benzo zawsze po, zeby wywolac sen, przeciez ten sen nie bedzie ani troche regenerujacy, wejdz w moje ostatnie posty znajdz temat o zolpidemie jest tam metafora z autostradą, albo ch#j wkleję Ci tu cytat:
Użyję metafory autostrady, żeby to zobrazować.
Wyobraź sobie, że Twoje neuroprzekaźniki to samochody. Normalnie ruch jest płynny. Wrzucając taką mieszankę, nie naprawiasz drogi, tylko stawiasz na środku betonowy mur. Blokujesz pasy z mocą tysiąca słońc. Samochody (impulsy) się piętrzą, robi się gigantyczny zator. Gdzie te auta mają się podziać?
One nie znikają. Mózg, próbując zachować homeostazę, zacznie w końcu "rozbierać autostradę" (downregulacja receptorów), żeby dostosować się do tego sztucznego korka. Jak kiedyś ten mur zabierzesz (odstawisz leki), to zostaniesz z rozwaloną infrastrukturą i milionem wściekłych kierowców, którzy ruszą na raz. Wtedy wszystko "wyjdzie" po latach ze zdwojoną siłą.Kod Zaznacz caływ Twoim przypadku budzisz się po takim benzo-śnieKod Zaznacz caływ Twoim przypadku wszystko wychodziło po każdorazowej zabawie z koko + alko i benzo na sen, tylko działo się to latami, powoli, nie zauważałeś tego, w końcu zaczęło być 'odczuwalne' więc koło się zatacza
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
No tak. Ja nie mówię, że nie wiem co się dzieje bo wiele razy o tym czytałem. Wiem, że jest to ostra mieszanka wybuchowa dla organizmu. Z benzo mam taki problem, że ja tego na codzień nie biore w ogóle ale jeżeli chodzi o stymulanty to odkąd pamiętam nawet po 1 kresce amfetaminy za czasów 18 letnich itp nie mogłem zasnąć. Mój organizm zawsze ostro reagował na stymulanty powodując niemożliwość zaśnięcia. Wiele lat się z tym męczyłem i odkąd zacząłem brać benzo po imprezie to czułem się dużo lepiej nawet z takim mało jakościowym snem niż jak bym miał leżeć i się męczyć całą noc. Myślę, że mimo wszystko lepiej iść spać nawet biorąc benzo niż leżeć całą noc bez snu i cały następny dzień, przecież brak snu też bardzo mocno obciąża ogranizm, wydaje mi się że jednak bardziej chociaż mogę się mylić. No nic czyli widocznie mój organizm już mowi że pora odpuścić po latach imprezowania póki jeszcze nic poważnego się nie dzieje bo po 3 dniach czuje się normalnie bez żadnych trwałych efektów ubocznych. Powoli będę ładował do 30 i zajmę się poważnym nudnym życiem xD
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków
W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata
Marihuana a ciąża i płodność – badacze z UM Wrocław: „Nie ma bezpiecznej dawki”
Normalizacja marihuany w debacie publicznej idzie w parze z rosnącym przekonaniem, że to „naturalna” i mniej inwazyjna alternatywa dla farmakoterapii. Jednak najnowszy przegląd 64 badań przeprowadzony przez naukowców z Uniwersytetu Medycznego we Wrocławiu pokazuje, że THC nie jest obojętne dla układu rozrodczego ani dla rozwijającego się płodu. Eksperci wskazują, że kannabinoidy wpływają na centralne mechanizmy płodności, a skutki ich działania mogą być długofalowe – także dla przyszłych pokoleń.
Psylocybina połączona z treningiem uważności łagodzi depresję wśród pracowników ochrony zdrowia
Badanie przeprowadzone przez Huntsman Mental Health Institute przy Uniwersytecie Utah wykazało, że pracownicy ochrony zdrowia zmagający się z depresją i wypaleniem zawodowym, doświadczyli znaczącej poprawy po terapii łączącej psylocybinę z programem mindfulness.