Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 594 / 79 / 0
Cześć, kochani. Mamy jesień, a to wspaniała pora na DXM. Niestety ostatnim razem 300 mg tak rozjebało mi błędnik, że przez kilka godzin nie mogłem wstać z ławki. Macie porady, jak mógłbym takiemu nieprzyjemnemu skutkowi ubocznemu zapobiec, oczywiście nie rezygnując z kaszlaka?
11 sierpnia 2020CATCHaFALL pisze:
Ty kurwo już sklej tą pizdę tak samo, bo ani to śmieszne, ani żałosne w twoim wykonaniu.
  • 1001 / 133 / 0
Podzielenie dawki z małym odstępem czasu pomiędzy sprawia, że trip jest łagodniejszy, ale to raczej przy dużo większych dawkach się stosuje.
Ile ważysz? 300mg rozjebujace błędnik brzmi dziwnie i dość niepokojąco.
Jeśli nie ważysz 30kg, to jesteś prawdopodobnie "uczulony", czyli w rzeczywistości masz zaburzony metabolizm DXM, MDMA i innych narkotyków metabolizowanych przez cyp2d6.
  • 4 / / 0
Hejka, około miesiąc temu wziałem 75mg (w moim przypadku to jest mniej niż miligram na kilogram masy ciała), nie spodziewając się niczego, tylko na próbę uczuleniową. Około 2 godziny po zażyciu bardzo mocno mnie uderzyło; ogromna euforia, słabe mięśnie, robowalking, klatkująca wizja, dysocjacja. Po zejściu psychicznie czułem się dobrze, ale przez następny tydzień z moim ciałem było okropnie: bezsenność w pierwszy dzień i potem zaburzenie snu, pobudzenie ruchowe, pot, zrywania mięsniowe, brak koncentracji, drgawki. Do teraz trzęsie mi się szczęka i mam płytki sen.
Brzmi jak zaburzenie metabolizmu, ale żeby aż tak długo się trzymało? Czy to może być jakiś lekki syndrom serotoninowy? Nigdy nie słyszałem o podobnym przypadku.
Życie nasze składa się z krótkich momentów
Cudownych chwil czy przykrych incydentów
Niczego nie przegapię
Wszystkie je łapię
  • 54 / 4 / 0
@afrykanskiczarodziej Jesteś pewien że to od DXM te skutki uboczne? Niby na DXM można być uczulonym, ale od 75mg nie zmieszanego z innymi substancjami nie mogło sie nic złego stać, za mała dawka. Napewno wszystko z tobą w porządku
Pewnie ci niedługo przejdą te objawy, ale gdyby nie to idź do lekarza
  • 4 / / 0
@PowaznyRozwazny3322 Jedyne co mogło wejść w jakąkolwiek interakcję to kofeina z herbatki :halu: Nie jestem aktualnie chory, nie biore żadnych leków ani nic.
Życie nasze składa się z krótkich momentów
Cudownych chwil czy przykrych incydentów
Niczego nie przegapię
Wszystkie je łapię
  • 5 / / 0
Przymierzam się do kolejnego grupy na DXM. Mialem styczność z fdck, ketamina, kiedyś zjadłem 3 paczki Akodinu, straszna bomba. Teraz celuje w dwie paki, tolerancja zerowa. Pytanie do weteranów czy jest coś lepszego od klasycznego aco, tzn jakieś inne cudo, które zawiera więcej DXM? W ogóle orientowałem się to cena aco ładnie poszła do góry. Z góry dzięki za odpowiedź
ODPOWIEDZ
Newsy
Grzyby halucynogenne zdumiały wszystkich. Są dziwniejsze niż myślimy

Psylocybina - substancja odpowiadająca za "magiczne" działanie niektórych grzybów - wyewoluowała niezależnie co najmniej dwa razy. Do takiego wniosku doszli naukowcy z Niemiec i Austrii, którzy opisali zaskakujące różnice biochemiczne między dwoma rodzajami grzybów wytwarzających ten sam związek.

Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków

W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata

Flara wyniuchała narkotyki. Były ukryte w paczce

Ponad pół kilograma amfetaminy przechwycili funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego podczas rutynowej kontroli przesyłek w sortowni w Pruszczu Gdańskim. Narkotyki ukryte w paczce zostały wykryte dzięki czujności psa służbowego Flara.