Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 594 / 79 / 0
Cześć, kochani. Mamy jesień, a to wspaniała pora na DXM. Niestety ostatnim razem 300 mg tak rozjebało mi błędnik, że przez kilka godzin nie mogłem wstać z ławki. Macie porady, jak mógłbym takiemu nieprzyjemnemu skutkowi ubocznemu zapobiec, oczywiście nie rezygnując z kaszlaka?
11 sierpnia 2020CATCHaFALL pisze:
Ty kurwo już sklej tą pizdę tak samo, bo ani to śmieszne, ani żałosne w twoim wykonaniu.
  • 997 / 130 / 0
Podzielenie dawki z małym odstępem czasu pomiędzy sprawia, że trip jest łagodniejszy, ale to raczej przy dużo większych dawkach się stosuje.
Ile ważysz? 300mg rozjebujace błędnik brzmi dziwnie i dość niepokojąco.
Jeśli nie ważysz 30kg, to jesteś prawdopodobnie "uczulony", czyli w rzeczywistości masz zaburzony metabolizm DXM, MDMA i innych narkotyków metabolizowanych przez cyp2d6.
  • 1 / / 0
Hejka, około miesiąc temu wziałem 75mg (w moim przypadku to jest mniej niż miligram na kilogram masy ciała), nie spodziewając się niczego, tylko na próbę uczuleniową. Około 2 godziny po zażyciu bardzo mocno mnie uderzyło; ogromna euforia, słabe mięśnie, robowalking, klatkująca wizja, dysocjacja. Po zejściu psychicznie czułem się dobrze, ale przez następny tydzień z moim ciałem było okropnie: bezsenność w pierwszy dzień i potem zaburzenie snu, pobudzenie ruchowe, pot, zrywania mięsniowe, brak koncentracji, drgawki. Do teraz trzęsie mi się szczęka i mam płytki sen.
Brzmi jak zaburzenie metabolizmu, ale żeby aż tak długo się trzymało? Czy to może być jakiś lekki syndrom serotoninowy? Nigdy nie słyszałem o podobnym przypadku.
Życie nasze składa się z krótkich momentów
Cudownych chwil czy przykrych incydentów
Niczego nie przegapię
Wszystkie je łapię
  • 48 / 3 / 0
@afrykanskiczarodziej Jesteś pewien że to od DXM te skutki uboczne? Niby na DXM można być uczulonym, ale od 75mg nie zmieszanego z innymi substancjami nie mogło sie nic złego stać, za mała dawka. Napewno wszystko z tobą w porządku
Pewnie ci niedługo przejdą te objawy, ale gdyby nie to idź do lekarza
ODPOWIEDZ
Newsy
Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani

Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.

W sieci prowadził "sklep" z narkotykami

Prowadził "sklep" na jednym z komunikatorów internetowych. Przyjmował zamówienia na narkotyki, które następnie dostarczał w wybrane miejsca, przekazując kupującym współrzędne geograficzne. Wykorzystywał również firmy kurierskie, co umożliwiało bezkontaktową dostawę narkotyków.

Kolejny akt oskarżenia w sprawie przemytu 2 ton marihuany ukrytej w konstrukcji mostu

Jest kolejny akt oskarżenia w sprawie zorganizowanej grupy przestępczej, która w imitacji stalowej konstrukcji mostu przemyciła z Hiszpanii do Polski 2 tony marihuany. Śledztwo w tej sprawie prowadzi Prokuratura Regionalna w Gdańsku. Tym razem przed sądem stanie Radosław Rz., ps. „Zeszyt”. Odpowie za przemyt ponad 900 kilogramów środków odurzających.