Solo to jest lipa, jedynie pregabalina działa jak aktywator tripu.
I z pregabaliną inna faza też się robi, bardziej sedacyjno, amnezyjno anksjolityczna, mniej dopaminę i serotoninę czuć.
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
https://www.youtube.com/watch?v=jl9_mWvCmi
21 listopada 2025Detronizator2 pisze: @FotherMucker każdemy wszystko trochę innaczej działą a i gusta są różne. Ale pamiętaj, że baclofen się potrafi ładować dobre 2h, wcześniej bym działania nie oceniał.
I z pregabaliną inna faza też się robi, bardziej sedacyjno, amnezyjno anksjolityczna, mniej dopaminę i serotoninę czuć.
Tylko, ze ja nigdy nie stosuje dużych dawek. Dorzuciłem tylko 50 maks 75mg Pregaby.
Taka dawka zadziałała bardzo mocno napędowo.
Moge to przyjmować paląc jednocześnie medyczną marihuane?
Z trawą można brać jak najbardziej.
Edit/ na zesztywnienie mięśni karku.
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.