Substancje stanowiące pochodne kwasu γ-aminomasłowego (w tym gabapentynoidy) – m.in. baklofen i pregabalina.
ODPOWIEDZ
  • 6 / 1 / 0
Zrobiłbym sobie dłuższą przerwę od pregi, ale przydałby się jakiś substytut, bo tak jakoś dziwnie żyć całkowicie bez czegoś co trochę poklepie. Baklo się sprawdzi? I w sumie jak to wysępić, żeby naturalnie brzmiało i nikt nie wcisnął mi czegoś innego? Od strony psychicznej uderzać czy fizycznej? Bo kurde nie wiem
  • 53 / 4 / 0
@Embers Po co ci baklofen jak jest 4f fenibut który jest mniej szkodliwy, bardziej euforyczny i łatwiej go odstawić? Na dodatek tolerancja rośnie bardzo wolno Normalnie można zamówić w internecie
  • 2 / / 0
Na mnie też praktycznie nie działa mimo zażycia 175 mg na raz.
  • 376 / 40 / 0
Ludzie tak chwalili, ze taki fajny prawie jak fenibut, a nawet nie ma podjazdu do tego.
Solo to jest lipa, jedynie pregabalina działa jak aktywator tripu.
  • 961 / 301 / 5
@FotherMucker każdemy wszystko trochę innaczej działą a i gusta są różne. Ale pamiętaj, że baclofen się potrafi ładować dobre 2h, wcześniej bym działania nie oceniał.
I z pregabaliną inna faza też się robi, bardziej sedacyjno, amnezyjno anksjolityczna, mniej dopaminę i serotoninę czuć.
I to jest moja prawda i moja relacja zdania z rzeczywistością, której nikt mi nie odbierze. I wierzę w słońce, bo ono zawsze jest i nikt mi go nie odbierze. "Żona kocha, warto żyć!"
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
  • 2827 / 614 / 0
Ja raz czy dwa próbowałem z baklofenem, skończyło się źle. Nic przyjemnego, po czasie złożyło mnie do snu mocniej niż inne gabaergiki. Po całym dniu bycia ściętym dokuczał mi silny ból pleców, nie jestem pewien czy siadło mi to gówno na nerki bo takie było to uczucie czy po prostu w chÓj mocno zadziałało na mięśnie. Zero pozytywów. Wolę już pregabalinę z jej upośledzeniem bo przynajmniej działa i ma jakiś użytek. Szkoda bo podobno baklofen u niektórych fajnie blokuje ciągoty do innych używek. Bez podjazdu do gabapentyny czy fenibutu.
25 sierpnia 2014Melancthe pisze:
Ja pierdole, jaka bieda umysłowa.
Niech zgadnę: mieszkasz z rodzicami/rodzicem, nie zarabiasz, studia Ci nie poszły, zainteresowania liczne acz powierzchowne.
  • 376 / 40 / 0
wczorajDetronizator2 pisze:
@FotherMucker każdemy wszystko trochę innaczej działą a i gusta są różne. Ale pamiętaj, że baclofen się potrafi ładować dobre 2h, wcześniej bym działania nie oceniał.
I z pregabaliną inna faza też się robi, bardziej sedacyjno, amnezyjno anksjolityczna, mniej dopaminę i serotoninę czuć.
Dopiero po 2-3h dorzucalem.
Tylko, ze ja nigdy nie stosuje dużych dawek. Dorzuciłem tylko 50 maks 75mg Pregaby.
Taka dawka zadziałała bardzo mocno napędowo.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Donald Trump podpisał ustawę rekryminalizującą produkty z konopi zawierające THC

Historyczny zwrot w amerykańskiej polityce konopnej. Prezydent Donald Trump podpisał ustawę budżetową, która zawiera kontrowersyjne zapisy. W praktyce oznaczają one rekryminalizację konopi w USA. Nowe prawo uderza w tysiące produktów z THC, w tym popularne Delta-8. To radykalne cofnięcie liberalizacji, którą Trump sam wprowadził, podpisując słynną ustawę Farm Bill w 2018 roku. Decyzja zapadła po tygodniach paraliżu rządu. Izba Reprezentantów przyjęła pakiet w środę, głosami 222 do 209.

Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska

Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.

Rewolucja w Amsterdamie? Chcą zakazać sprzedaży marihuany turystom

Władze Amsterdamu chcą ograniczyć "turystykę narkotykową" i rozważają zakaz sprzedaży marihuany osobom bez meldunku w Holandii. Pomysł budzi jednak sprzeczne reakcje wśród polityków i przedsiębiorców.