Ale też zależy od jakości od towaru, i czy się robi przerwy, dba o zdrowie itd.
Ale to ma sens jakiś . Nie dopala się tego jak jakąś alfę co 5 minut.
10 listopada 2025Amon19 pisze: Siema, mam do was jedno pytanie, czy wam też wzrok się psuje po mefce? Bo ja na przykład słabo widzę na blisko jak sobie pasa walne
nie musisz tworzyć nowych tematów. pytanie nadaje sie do watku ogólnego. /Devixo
A ulga na ciele i ta sila jest wręcz porównywalna do opiackiej.
Jestem wręcz zszokowany co przez lata o meth się naczytalem, a jak faktycznie to działa jak się tego nie nadużywa.
Nie brałem w życiu lepszego stymulantu
Skończyłem na 200 mg bo wiem co by było jakby dalej jechać i gonić króliczka
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Działanie obwodowe kurewsko długie bardzo męczy i sie daje we znaki imo, nawet jak sie usypiałem zopiklonami, to po kilku h snu i tak jeszcze pare godzin do przodu potrafiłem mielić ryjem lekko
A to wszystko dlatego że tajną bronią mety jest biodostępność 99% PR robi kurwa zadymę, nie zamierzam kabli dziurawić nigdy i taka jest wersja mimo patologii którą uprawiam, także tamtędy jest dość odczuwalny szybko kopniak w euforycznym przyspieszeniu i nie ma lipy za huj te wjazdy mefy i mety w ten sposob mają w sobie ten pazur czasem
14 listopada 2025DobryWujas pisze:To jest normalne. Duża ilość neuroprzekaźników pobudzających powoduje rozszerzenie się źrenicy. Z opiatami jest identycznie lecz w drugą stronę.10 listopada 2025Amon19 pisze: Siema, mam do was jedno pytanie, czy wam też wzrok się psuje po mefce? Bo ja na przykład słabo widzę na blisko jak sobie pasa walne
No właśnie źrenice to chuj niech sobie będą rozszerzone, ja się bardziej martwię o wzrok w tym momencie bo nawet na tygodniowej przerwie wzrok dalej był popsuty na blisko, chyba muszę iść do okulisty i to ogarnąć bo nie chce być ślepy jak kret
poprawiono cytowanie - detronizator
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Pomorskiego Wydziału Zamiejscowego Departamentu do Spraw Przestępczości Zorganizowanej i Korupcji Prokuratury Krajowej w Gdańsku, przeprowadzili trzy skoordynowane uderzenia w zorganizowaną grupę przestępczą z Podlasia. Grupa miała zajmować się produkcją oraz wprowadzaniem do obrotu znacznych ilości narkotyków. Łącznie zatrzymano 19 osób, a zabezpieczone mienie przekroczyło wartość 625 tys. zł.
"Zielone kliniki" w Polsce do likwidacji. Chcą zmian przepisów ws. marihuany
Do Ministerstwa Zdrowia skierowano pismo z prośbą o niezbędne działania dotyczące zasad ordynacji produktów leczniczych z konopi innych niż włókniste. - Projektowane przepisy stanowią odpowiedź na obserwowany w praktyce proceder komercjalizacji procederu ordynacji produktów konopnych poprzez masowe powstawanie tzw. zielonych klinik - wskazał petytor.
Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace
Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.