ODPOWIEDZ
  • 903 / 221 / 0
@london5 O kurwa to Ty tak mało lat masz?! Ja myślałem że Ty to po 40stce jesteś.

@Merx No to prawda. Ty wyglądasz jak małolat. 21 lat bym Ci jakieś dał.

Ja na razie nie prowadzę jakiegoś spektakularnego dbania o siebie. Myję się codziennie, używam antyperspirantu, perfum, myję mordę wodą, myję zęby chociaż też mam z gatunku tych słabszych, ćwiczę też sobie. Ale muszę zadbać o mordę bo bardzo mi wypryski wyskakują zwłaszcza, że zdarza mi się zastępować dragi słodyczami.
A jestem trzeźwy ponad 40 dni się pochwalę.
29 lat a zwykle ludzie dają mi około 25. Zwłaszcza jak miałem jakąś fajną młodzieżową fryzurę, włosy ze 3cm u góry. Teraz pragmatycznie stawiam na łysinę.
Pozdrawiam. :)
  • 1351 / 345 / 13
Mnie zastanawia jak często ćpuny robią pranie?

Bo czasami dochodzę do wniosków, że byćmoże robię coś nietak skoro dużego 20kg proszku :amfa: nie zużyłem nawet połowy w przeciągu roku… chociaż z drugiej strony mam ten fetysz, ze dopierdalam tez dodatkowo jakies najtańsze kapsułki :extasy: i płyn do płukania tkanin :ghb:

tak dla szpanu :korposzczur:
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 34 / 4 / 0
Ja piorę w szarym mydle z sodą oczyszczoną, a do płukania używam octu lub kwasku cytrynowego.

Wszystko czyste, doprane i wolne od jakichkolwiek zapachów.

Kosmetyków też używam naturalnych, o prostym składzie. Zawsze też jakiś balsam lub olejek jest grany po prysznicu lub kąpieli. Wiele półproduktów zamawiam na necie i robię w domu sama balsam albo mydło czy coś.

W efekcie miałam 30ści jak mnie okazjonalnie pytano o dowód w sklepie kiedy kupował jakiś alkohol. Babki też.

Dziś mam prawie 4 z przodu, a zdarzają mi się sytuacje, ze ktoś mnie pyta co studiuję. Że faceci to wiadomo, ale z kobietami też mi się tak czasem zdarza.
  • 5806 / 1198 / 43
Brawo Ty.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 34 / 4 / 0
Druga strona medalu jest taka, że lekarze nigdy mi nie wierzą, że cokolwiek mi dolega i uważają, że zmyślam póki nie zobaczą wyników MRI/USG/RTG.

Niewiele osób bierze mnie na poważnie przez to. Nie da się tak zrobić sensownej kariery w respektowanym polu poza rynkiem beauty, którym akurat nie jestem zainteresowana.
  • 903 / 221 / 0
Ćpuny robią pranie w solach piorących. No proste kurwa.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani

Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.

Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina

Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.

Kokaina w gumie do żucia

Celnicy na lotnisku Gardermoen postanowili sprawdzić dokładniej paczkę z Peru pełną słodyczy. Jak się okazało - mieli wyczucie. W środku zamiast gum do żucia znaleźli 300 gram kokainy, czytamy w dzienniku Dagbladet.