ODPOWIEDZ
  • 903 / 221 / 0
@london5 O kurwa to Ty tak mało lat masz?! Ja myślałem że Ty to po 40stce jesteś.

@Merx No to prawda. Ty wyglądasz jak małolat. 21 lat bym Ci jakieś dał.

Ja na razie nie prowadzę jakiegoś spektakularnego dbania o siebie. Myję się codziennie, używam antyperspirantu, perfum, myję mordę wodą, myję zęby chociaż też mam z gatunku tych słabszych, ćwiczę też sobie. Ale muszę zadbać o mordę bo bardzo mi wypryski wyskakują zwłaszcza, że zdarza mi się zastępować dragi słodyczami.
A jestem trzeźwy ponad 40 dni się pochwalę.
29 lat a zwykle ludzie dają mi około 25. Zwłaszcza jak miałem jakąś fajną młodzieżową fryzurę, włosy ze 3cm u góry. Teraz pragmatycznie stawiam na łysinę.
Pozdrawiam. :)
  • 1351 / 345 / 13
Mnie zastanawia jak często ćpuny robią pranie?

Bo czasami dochodzę do wniosków, że byćmoże robię coś nietak skoro dużego 20kg proszku :amfa: nie zużyłem nawet połowy w przeciągu roku… chociaż z drugiej strony mam ten fetysz, ze dopierdalam tez dodatkowo jakies najtańsze kapsułki :extasy: i płyn do płukania tkanin :ghb:

tak dla szpanu :korposzczur:
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 34 / 4 / 0
Ja piorę w szarym mydle z sodą oczyszczoną, a do płukania używam octu lub kwasku cytrynowego.

Wszystko czyste, doprane i wolne od jakichkolwiek zapachów.

Kosmetyków też używam naturalnych, o prostym składzie. Zawsze też jakiś balsam lub olejek jest grany po prysznicu lub kąpieli. Wiele półproduktów zamawiam na necie i robię w domu sama balsam albo mydło czy coś.

W efekcie miałam 30ści jak mnie okazjonalnie pytano o dowód w sklepie kiedy kupował jakiś alkohol. Babki też.

Dziś mam prawie 4 z przodu, a zdarzają mi się sytuacje, ze ktoś mnie pyta co studiuję. Że faceci to wiadomo, ale z kobietami też mi się tak czasem zdarza.
  • 5806 / 1198 / 43
Brawo Ty.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 34 / 4 / 0
Druga strona medalu jest taka, że lekarze nigdy mi nie wierzą, że cokolwiek mi dolega i uważają, że zmyślam póki nie zobaczą wyników MRI/USG/RTG.

Niewiele osób bierze mnie na poważnie przez to. Nie da się tak zrobić sensownej kariery w respektowanym polu poza rynkiem beauty, którym akurat nie jestem zainteresowana.
  • 903 / 221 / 0
Ćpuny robią pranie w solach piorących. No proste kurwa.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Aresztowania za marihuanę w USA – raport FBI zaskakuje liczbami

Mimo postępów w legalizacji, aresztowania za marihuanę w USA nie ustają. Sprawdź, co naprawdę pokazują najnowsze dane FBI.

W sieci prowadził "sklep" z narkotykami

Prowadził "sklep" na jednym z komunikatorów internetowych. Przyjmował zamówienia na narkotyki, które następnie dostarczał w wybrane miejsca, przekazując kupującym współrzędne geograficzne. Wykorzystywał również firmy kurierskie, co umożliwiało bezkontaktową dostawę narkotyków.

Gdańsk: Chciał sprzedać policjantom narkotyki w promocyjnej cenie

- Czego potrzebujecie? - usłyszeli policjanci w cywilu od 38-latka na jednym z gdańskich parkingów. A potem padła oferta zakupu w promocyjnej cenie marihuany i amfetaminy.