Substancje wpływające na wydajność działania układu kwasu gamma-aminomasłowego w organizmie.
Więcej informacji: Modulatory GABA w Narkopedii [H]yperreala
Jak długo bierzesz codziennie klonazepam 2 mg ?

Czas głosowania minie 19 sierpnia 2026

- Od 3 miesięcy do roku
1
25%
- Od 1 roku do 3 lat
1
25%
- Od 3 lat do 5 lat
2
50%
- Od 5 lat do 7 lat
0
- Od 8 lat do 10 lat
0
- Od 11 lat do 15 lat
0
- Od 16 lat do 20 lat
0

Liczba głosów: 4

ODPOWIEDZ
  • 252 / 36 / 0
klonazepam, wiele o nim napisano...

Ja zachęcam do udziału w ankiecie a w komentarzach napiszcie, ile mieliście lat, gdy pierwszy raz zetknęliście się z klonami i ile lat macie na chwilę obecną.

Jeśli chcecie opiszcie też wasze najbardziej hardcorowe jazdy gdy byliście pod wpływem klonów :)))

Zapraszam do ankiety I dyskusji
" Człowiek nie jest stworzony do klęski, człowieka można zniszczyć ale nie pokonać "
E. Hemingway
  • 1014 / 312 / 5
Ja to w ogóle zacząłem swoją przygodę z SPA od clona, który już został ze mną cały czas. Nic nie działa na mnie tak dobrze jak clon, ani pregabalina, ani żadne inne grupy substancji.
Ale staram się nie brać zbyt długo w ciągach, działać działa, ale jego magia znika. przerwy są konieczne, ja w przerwach lubię pregabalinę. Polecam
I to jest moja prawda i moja relacja zdania z rzeczywistością, której nikt mi nie odbierze. I wierzę w słońce, bo ono zawsze jest i nikt mi go nie odbierze. "Żona kocha, warto żyć!"
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Sposób studentów na problemy psychiczne: melisa i marihuana

Aż 96 proc. studentów deklaruje, że stosuje przynajmniej jedną metodę samodzielnego radzenia sobie z problemami psychicznymi. Najczęściej wybierają aktywność fizyczną lub techniki relaksacyjne, ale część sięga także po preparaty roślinne, a nawet marihuanę – wynika z badań wrocławskich naukowców.

Narkofabryka w dawnej stadninie

Funkcjonariusze CBŚP i SG zlikwidowali w województwie śląskim nielegalne laboratorium narkotyków syntetycznych. Podczas realizacji zatrzymano na gorącym uczynku dwóch mężczyzn, a także zabezpieczono ponad 44 kilogramy gotowego narkotyku Alfa-PVP o czarnorynkowej wartości szacowanej na 3,5 mln zł oraz tysiące litrów substancji wykorzystywanych do jego produkcji.

Mama dilera przyszła na policję z marihuaną

Policjanci z Krakowa zatrzymali 16-latka, u którego znaleziono ponad 50 gramów marihuany. Chłopak przyznał się także do jej sprzedaży.