Dział dostępny także bez rejestracji, gdzie szybko możesz otrzymać odpowiedź, gdy czas jest na wagę złota.
ODPOWIEDZ
  • 1359 / 364 / 2
@Wrzos34

nie no kuźwa lecimy dalej, auuu

a tak poważnie, to sam sobie odpowiedziałeś... spać, a następnego dnia elektrolity, dieta z dużą ilością białka, żebyś miał prekursory dop, sert na odbudowę i dbaj o nawodnienie. do 3 łyków (takich dość sporych) wody (najlepiej muszynianki (co 15 min), a jak nie lubisz wody to kup w aptece elektrolity, albo jeszcze lepiej cytrynian magnezu i potasu)
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
  • 16 / 8 / 0
Nawet nie wiem kiedy się to zaczęło dragwi mam okrutne i całe ciało pospinane jak fix piję Muszyniankę bo tylko to mam w pokoju ona zniweluje drgawki? Cały dzień nic nie piłem i waliłem konia żeby mi ino te drgawki przeszedły japoerdole spać się nie da bo z tyłu głowy spięcie od razu jak zamknę oczy zjeść nic nie zjem bo taki się nie pokaże jedyną nadzieją w tej Muszyniance xd

Teraz sobie przypomniałem że zrobiłem jebitna bombkę czy ona tak zadziałała w opóźnionym zapłonie? Dziwne bo na pusty żołądek powinno szybko klepnac
  • 16 / 8 / 0
Mam takie schizy że ciągle mi pod drzwiami stoją i podsłuchują boje się nawet poruszyć na łóżku a spięty jestem taki że mnie ścisnie dosłownie no ale co się dziwić jak cały dzień nic nie piłem tylko waliłem konia
  • 96 / 8 / 0
generalnie mogę polecić psychiatryk i zadzwonienie na 112. To jest popierdolone chłopie
I'm a fan of pro-ana nation
I do them drugs to stop the f-food cravings

~Lana Del Rey "Boarding school"
  • 3603 / 587 / 1
14 października 2025Wrzos34 pisze:
Mam takie schizy że ciągle mi pod drzwiami stoją i podsłuchują boje się nawet poruszyć na łóżku a spięty jestem taki że mnie ścisnie dosłownie no ale co się dziwić jak cały dzień nic nie piłem tylko waliłem konia
Ja nie wiem co sobie pan myśli ale ja jeszcze nie słyszałem nigdy o tym żeby walenie 🐎a pomagało na spastyczność i drgawki.
Brakuje ci jonów- elektrolity magnez potas Plus tak jak mówi merx – białko zjedzenia, polecam też sok pomidorowy.
Muszynianka jak najbardziej.

Tak w ogóle to lecz się na głowę bo jesteś chyba lekko przeżarty, aż dziw że twoja logika jeszcze cię nie zaprowadziła na cmentarz, panie niewyżyty alias testosteron alfa ale niestety nie ma gdzie pociupciać.
A może to zakwasy od maratonu? 😅

Ile ty masz lat? Trzeba ci mówić że trzeba jeść a przy diecie 💎 tej normalnej diety nie można wkładać do lamusa?
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 3 / / 0
14 października 2025Wrzos34 pisze:
Musisz spać. Swego czasu jak miałem fatalny okres i nie spałem 30 dni, to miałem podobne objawy psychiczne, a żeby spać to musisz wziąć jakieś leki nasenne bo się "zapętliłeś" i będzie tylko gorzej. Sen +elektrolity i jakiś wysiłek fizyczny. Proponuje coś bardziej zawansowanego niż spacer, ale jeśli nie masz sił na to, to lepsze to niż nic. Akurat walenie w takim stanie może pomóc, tym można zając się później.
  • 4954 / 865 / 0
@nCuX
Część jak ktoś mógłby odezwać się szybko na priv kto mnie zna te 11lat to potrzebuje pilnie pogadać z kimś z was towarzysze niedoli bo jak nie wy to kto. Napisz szybko privnote moze będziesz mógł pomóc pilne!
Gość
  • / / 0
Na schizy po zielsku kwetiapina pomoże?
  • 1908 / 251 / 0
^^^^^
Celuj raczej w benzodiazepiny np alprazolam ,,xanax"
  • 1342 / 341 / 13
Z mniej inwazyjnych metod sugerowałbym jednak kilka głębszych wdechów i tabliczkę czekolady
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
ODPOWIEDZ
Newsy
Ks. Krystian na celowniku służb. Była już pigułka gwałtu, koka dla ubogich i śmierć znajomego

Nowe informacje w sprawie księdza Krystiana K. z Sosnowca oskarżonego o posiadanie narkotyków i nieumyślne spowodowanie śmierci 21-latka. W minioną niedzielę (12 października) duchowny został wylegitymowany przez patrol policji w Katowicach. Miał przy sobie podejrzaną substancję. Śledczy badają, czy nie jest ona zakazana. Jakub Jagoda, zastępca prokuratura rejonowego Katowice Północ, poinformował "Fakt" o okolicznościach sprawy księdza Krystiana.

USA: Co czwarty kierowca, który zginął w wypadku, był pod wpływem marihuany

Nowe badanie przeprowadzone w stanie Ohio pokazuje, że ponad 40 proc. kierowców, którzy zginęli w wypadkach drogowych, miało we krwi THC – substancję psychoaktywną zawartą w marihuanie. Średnie stężenie było wielokrotnie wyższe niż poziom uznawany za bezpieczny.

Gdańsk: Chciał sprzedać policjantom narkotyki w promocyjnej cenie

- Czego potrzebujecie? - usłyszeli policjanci w cywilu od 38-latka na jednym z gdańskich parkingów. A potem padła oferta zakupu w promocyjnej cenie marihuany i amfetaminy.