Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 3614 / 596 / 1
Sanitarny mix xD dovre, do kultowych :D

Polecam 50 -75 kwetiapiny, 300-450 pregi, 0.5-1 mg alpry i 30 mianseryny
- to jest dopiero noddowac :]
(Odkryłem to przez przypadek)

Bardziej na "normalnie" i bezpiecznie: jak kolega wyżej sanitarny: 50 ketrelu, 300 pregi, dowalcie 0.5 alpry i stańcie oparci głową o ścianę bo się obudzicie jak wam pet z ręki wyapdbie i wznieci pożar

(Sam mix jest bezpieczny pod względem metabolicznie fizjologicznym. Dopiero konsekwencje przysniecia są niebezpieczne)
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 20 / / 0
Można połączyć 300MG pregabaliny z 15mg 7-hydroksymitragyną (7-OH)?
  • 4 / / 0
nie polecam. organiki z chemią
  • 1 / / 0
Ile pregabaliny zarzucić po ciągu 5 dniowym z MPH, aby zniwelować zjazd po metylo?
  • 3065 / 1040 / 0
ja bym zaczynał od jak najniższych dawek, ale osobiście zalecałbym jednak te 150-300 mg, aby odczuć pełne spektrum przeciwlękowe działania pregabaliny. nie zalecam przekraczać ulotkowego limitu - 600 mg/d.
w razie potrzeby proszę kontaktować się ze mną przy pomocy PM-ek, przy poruszaniu tematów "drażliwych" proszę o używanie PrivNote lub o kontakt mailowy.

skrzynkaprzodownik@protonmail.com

with regards, przodownik
  • 2 / / 0
Nie wiem jak to u mnie działa ale tolerka na wszystko idzie mi szybko oprócz bucha
Zjadłem 1.2g pregi i 6mg alpry i nic
Może co najwyżej więcej chce mi się rozmawiać ale to tylko tyle
Nikomu nie polecam takich dawek
ODPOWIEDZ
Newsy
Grzyby halucynogenne zdumiały wszystkich. Są dziwniejsze niż myślimy

Psylocybina - substancja odpowiadająca za "magiczne" działanie niektórych grzybów - wyewoluowała niezależnie co najmniej dwa razy. Do takiego wniosku doszli naukowcy z Niemiec i Austrii, którzy opisali zaskakujące różnice biochemiczne między dwoma rodzajami grzybów wytwarzających ten sam związek.

Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków

W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata

Meta cenzuruje konopie. Rząd Brazylii grozi sądem i żąda reaktywacji kont

Meta, właściciel Instagrama i Facebooka, znów jest oskarżana o cenzurę. Tym razem chodzi o masowe blokowanie kont związanych z medyczną marihuaną w Brazylii. W ciągu jednego weekendu zniknęło blisko 50 profili. Wśród nich były konta stowarzyszeń pacjentów, lekarzy, influencerów i organizatorów Marszu Konopnego.