Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 3615 / 597 / 1
Sanitarny mix xD dovre, do kultowych :D

Polecam 50 -75 kwetiapiny, 300-450 pregi, 0.5-1 mg alpry i 30 mianseryny
- to jest dopiero noddowac :]
(Odkryłem to przez przypadek)

Bardziej na "normalnie" i bezpiecznie: jak kolega wyżej sanitarny: 50 ketrelu, 300 pregi, dowalcie 0.5 alpry i stańcie oparci głową o ścianę bo się obudzicie jak wam pet z ręki wyapdbie i wznieci pożar

(Sam mix jest bezpieczny pod względem metabolicznie fizjologicznym. Dopiero konsekwencje przysniecia są niebezpieczne)
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 20 / / 0
Można połączyć 300MG pregabaliny z 15mg 7-hydroksymitragyną (7-OH)?
  • 4 / / 0
nie polecam. organiki z chemią
  • 1 / / 0
Ile pregabaliny zarzucić po ciągu 5 dniowym z MPH, aby zniwelować zjazd po metylo?
  • 3066 / 1040 / 0
ja bym zaczynał od jak najniższych dawek, ale osobiście zalecałbym jednak te 150-300 mg, aby odczuć pełne spektrum przeciwlękowe działania pregabaliny. nie zalecam przekraczać ulotkowego limitu - 600 mg/d.
w razie potrzeby proszę kontaktować się ze mną przy pomocy PM-ek, przy poruszaniu tematów "drażliwych" proszę o używanie PrivNote lub o kontakt mailowy.

skrzynkaprzodownik@protonmail.com

with regards, przodownik
  • 2 / / 0
Nie wiem jak to u mnie działa ale tolerka na wszystko idzie mi szybko oprócz bucha
Zjadłem 1.2g pregi i 6mg alpry i nic
Może co najwyżej więcej chce mi się rozmawiać ale to tylko tyle
Nikomu nie polecam takich dawek
  • 1 / / 0
hej, przyjmuje od dluzszego czasu pregabaline (150mg 2 razy dziennie) zapomnialam pierwszej dawki, a mam dzisiaj w planach walic mefa i czy jak nie wezme drugiej dawki to cos mi sie stanie? wiem ze zbija troche faze, wiec pytanie czy lepiej mam pomijac druga dawke, czy wziac razem z mefem. bede miec jakies paranoje/schizy bez tej pregaby?
przeniesiono do istniejacego już watku /Devixo
  • 239 / 73 / 2
@shroomie
zdecydowanie nie powiedziałbym, że prega na ogół zbija faze. tzn. zależy też, do czego sie odwołujesz - lęk, nerwowość i speeda zapewne zbije, co innego z euforia.

lepiej weź ta prege przed mefedronem, bo jeszcze ci zespół odstawienny da znać i dostaniesz jakiejś padaczki lub psychozy %-D

11:39 Ricsson[257]: w ogóle
11:39 Ricsson[257]: uwierzyłem w boga, w cuda
11:39 Ricsson[257]: miałem 6 piw
11:39 Ricsson[257]: wypiłem 6 piw
11:39 Ricsson[257]: otwieram rano plecak
11:40 Ricsson[257]: mam 3 piwa
neurogroove.info - zarzuć trip raportem
  • 3615 / 597 / 1
18 listopada 2025shroomie pisze:
hej, przyjmuje od dluzszego czasu pregabaline (150mg 2 razy dziennie) zapomnialam pierwszej dawki, a mam dzisiaj w planach walic mefa i czy jak nie wezme drugiej dawki to cos mi sie stanie? wiem ze zbija troche faze, wiec pytanie czy lepiej mam pomijac druga dawke, czy wziac razem z mefem. bede miec jakies paranoje/schizy bez tej pregaby?
przeniesiono do istniejacego już watku /Devixo
Ciężko powiedzieć czy będziesz mieć paranoję/schizy bez Pregi bo w zasadzie to nie wiemy na co ją zażywasz i jak funkcjonujesz bez niej.
Według mnie P. nie spłyca fazy.
Kurde no, dziecinne pytania zadajesz...
Jeśli masz schizy (No właśnie być może to już jest objaw? 😅)
to zażyj tę drugą dawkę i spokój święty dla ciebie i dla nas
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Sandomierz: Mężczyźnie grozi 10 lat więzienia za 60g liści konopi?

Policjanci z Sandomierza zatrzymali 42-latka, u którego znaleźli amfetaminę i marihuanę. Prawdziwe „znalezisko” czekało jednak w ogrodzie. W krzewie tui policja odkryła 60 gramów suszu. Sprawa jest poważna, mężczyźnie grozi 10 lat. Jest tylko jeden problem: zdjęcie policyjne pokazuje coś, co bardziej przypomina liście lub herbatę konopną niż marihuanę.

Donald Trump podpisał ustawę rekryminalizującą produkty z konopi zawierające THC

Historyczny zwrot w amerykańskiej polityce konopnej. Prezydent Donald Trump podpisał ustawę budżetową, która zawiera kontrowersyjne zapisy. W praktyce oznaczają one rekryminalizację konopi w USA. Nowe prawo uderza w tysiące produktów z THC, w tym popularne Delta-8. To radykalne cofnięcie liberalizacji, którą Trump sam wprowadził, podpisując słynną ustawę Farm Bill w 2018 roku. Decyzja zapadła po tygodniach paraliżu rządu. Izba Reprezentantów przyjęła pakiet w środę, głosami 222 do 209.

„Lewe” recepty na opioidy i środki odurzające w paczkach

Prokuratura w Nowym Targu prowadzi dużą sprawę. Lekarz wystawiał „lewe” recepty na leki opioidowe, a ksiądz był jednym z odbiorców środków odurzających. To jedni z wielu zatrzymanych do sprawy osób. Nowotarska prokuratura prowadzi śledztwo, które dotyczy zatrzymanych z czterech województw, a także przerzutu środków odurzających za granicę.