- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
Polecam 50 -75 kwetiapiny, 300-450 pregi, 0.5-1 mg alpry i 30 mianseryny
- to jest dopiero noddowac :]
(Odkryłem to przez przypadek)
Bardziej na "normalnie" i bezpiecznie: jak kolega wyżej sanitarny: 50 ketrelu, 300 pregi, dowalcie 0.5 alpry i stańcie oparci głową o ścianę bo się obudzicie jak wam pet z ręki wyapdbie i wznieci pożar
(Sam mix jest bezpieczny pod względem metabolicznie fizjologicznym. Dopiero konsekwencje przysniecia są niebezpieczne)
"Rutyna to rzecz zgubna "
skrzynkaprzodownik@protonmail.com
with regards, przodownik
Zjadłem 1.2g pregi i 6mg alpry i nic
Może co najwyżej więcej chce mi się rozmawiać ale to tylko tyle
Nikomu nie polecam takich dawek
przeniesiono do istniejacego już watku /Devixo
zdecydowanie nie powiedziałbym, że prega na ogół zbija faze. tzn. zależy też, do czego sie odwołujesz - lęk, nerwowość i speeda zapewne zbije, co innego z euforia.
lepiej weź ta prege przed mefedronem, bo jeszcze ci zespół odstawienny da znać i dostaniesz jakiejś padaczki lub psychozy
11:39 Ricsson[257]: w ogóle
11:39 Ricsson[257]: uwierzyłem w boga, w cuda
11:39 Ricsson[257]: miałem 6 piw
11:39 Ricsson[257]: wypiłem 6 piw
11:39 Ricsson[257]: otwieram rano plecak
11:40 Ricsson[257]: mam 3 piwa
neurogroove.info - zarzuć trip raportem
18 listopada 2025shroomie pisze: hej, przyjmuje od dluzszego czasu pregabaline (150mg 2 razy dziennie) zapomnialam pierwszej dawki, a mam dzisiaj w planach walic mefa i czy jak nie wezme drugiej dawki to cos mi sie stanie? wiem ze zbija troche faze, wiec pytanie czy lepiej mam pomijac druga dawke, czy wziac razem z mefem. bede miec jakies paranoje/schizy bez tej pregaby?
przeniesiono do istniejacego już watku /Devixo
Według mnie P. nie spłyca fazy.
Kurde no, dziecinne pytania zadajesz...
Jeśli masz schizy (No właśnie być może to już jest objaw?
to zażyj tę drugą dawkę i spokój święty dla ciebie i dla nas
"Rutyna to rzecz zgubna "
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Marihuana najczęściej używaną substancją psychoaktywną w Polsce po alkoholu, kofeinie i nikotynie
Sandomierz: Mężczyźnie grozi 10 lat więzienia za 60g liści konopi?
Policjanci z Sandomierza zatrzymali 42-latka, u którego znaleźli amfetaminę i marihuanę. Prawdziwe „znalezisko” czekało jednak w ogrodzie. W krzewie tui policja odkryła 60 gramów suszu. Sprawa jest poważna, mężczyźnie grozi 10 lat. Jest tylko jeden problem: zdjęcie policyjne pokazuje coś, co bardziej przypomina liście lub herbatę konopną niż marihuanę.
Donald Trump podpisał ustawę rekryminalizującą produkty z konopi zawierające THC
Historyczny zwrot w amerykańskiej polityce konopnej. Prezydent Donald Trump podpisał ustawę budżetową, która zawiera kontrowersyjne zapisy. W praktyce oznaczają one rekryminalizację konopi w USA. Nowe prawo uderza w tysiące produktów z THC, w tym popularne Delta-8. To radykalne cofnięcie liberalizacji, którą Trump sam wprowadził, podpisując słynną ustawę Farm Bill w 2018 roku. Decyzja zapadła po tygodniach paraliżu rządu. Izba Reprezentantów przyjęła pakiet w środę, głosami 222 do 209.
„Lewe” recepty na opioidy i środki odurzające w paczkach
Prokuratura w Nowym Targu prowadzi dużą sprawę. Lekarz wystawiał „lewe” recepty na leki opioidowe, a ksiądz był jednym z odbiorców środków odurzających. To jedni z wielu zatrzymanych do sprawy osób. Nowotarska prokuratura prowadzi śledztwo, które dotyczy zatrzymanych z czterech województw, a także przerzutu środków odurzających za granicę.