4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 4 / / 0
Hejka, dopiero od września interesuje się mef. Zazwyczaj jak się wciąga to wiadomo na chacie, ale tym razem jest inna sytuacja. Idę na imprezę na salę, gdzie w toaletach jest bardzo mało miejsca i się zastanawiam w jakich miejscach na imprezie można sniffowac. Impreza jest w sobotę więc zostało mało czasu. Naprawdę chce się wybawić więc przydałoby się znaleźć jakieś fajne miejsce. Myślałam że może w aucie ale jak będzie tam zapalone światło, to ludzie by widzieli...
Proszę o radę w znalezieniu zajebistego miejsca. Znaczy nie będę też sama tego robić, tylko z jedną osoba, ale i tak żeby inni nie zauważyli
  • 5317 / 955 / 0
Kto nie wciągał mefedronu z deski klozetowej ten nie wie co to życie %-D boże co za pytanie... Jak Cię brzydzi taka opcja to ze smartfona w kiblu i tyle.
Wszystko co pisze to fikcja literacka która nie ma nic wspólnego z rzeczywistością, historię opisywane na forum to moje sny.
  • 3693 / 610 / 1
Pokrusz w domu, przesyp do kilku karteczek, które sobie składasz tak żeby się nie wysypało. Przygotuj kilka takich porcji, które będą "na raz".
Idź do kibla, rozłóż karteczkę do stopnia "na 50%", poroluj jakbyś skręcał w bibułce fajkę lub jointa- to rozdrobni zbity materiał i jakoś w miarę go "rozciągnie" żeby był chociaż jako taki pasek, podłużnie ale w złożonej karce na pół.
Wyciągnij słomkę z kieszeni albo odkręc długopis z obudowy i zażyj.

Druga opcja jest taka, że rozkruszony materiał wsypujesz do pustej kapsułki po jakimś leku czy suplemencie.
Wtedy starczy otworzyć kapsułkę i dziabnac wedle uznania.

W ogóle to najlepszym pomysłem na warunki ciężkie jest zażycie doustne. Najwygodniej.

Ale stary- impreza w klubie i zamykany kibel to jest w zupełności dosyć żeby wysypać mateks na tele, uformować karta z portfela scieche i walnąć w minutę.
Grunt to przygotować sobie porcje.

Polecam "ćpunboxiki" kosmetyczne- takie małe okrągłe zakręcane puzderka czy pojemniczki.

Można też nasypać do słomki i zagrzać końce albo je zabezpieczyć mała trytką, drutem albo sznurkiem i z takiego cylindra posypywać.

Jejku ... Trochę kreatywnosci
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 616 / 148 / 0
Prosciej, wiekszosc pudelek po tabace jest otwieralna przeciez.
Wezcie sobie jakas biala i tyle.
Sniff tez normalnie jak tabaczke, z dolka u nasady kciuka, jak nie wiecie ocb to "tabakierka anatomiczna" w wyszukiwarke i czesc.
Co sie bedziecie kitrac po kiblach, jak nie trzeba.
  • 3 / / 0
ja jak zazywam gdzies poza domem to zawsze krusze tyle ile potrzebuje w domu i przesypuje to do metalowego malego pudelka lub czegos innego szczelnie zamknietego (ostatnio przesypalam do opakowania od zabawki z kinder jajka xd) albo wciagam z samary i tyle
  • 1 / / 0
Cześć , jak najlepiej przygotować kryształ żeby tak nie ranił nosa ...
  • 5317 / 955 / 0
Jeśli masz jakieś 3cmc/4cmc to nic nie da i tak będzie ranić i niszczyć jak tsunami. Mimo wszystko to jak mawia klasyk "na jebany pył" rozgnieść i potasować tak żeby był proszek nie został nawet najdrobiejszy kryształek.
Wszystko co pisze to fikcja literacka która nie ma nic wspólnego z rzeczywistością, historię opisywane na forum to moje sny.
  • 1969 / 455 / 4
Rozwalenie materiału na pył to nie koniecznie za dobry pomysł... bo wiele potrafi wjechać w płuco ( jeśli ktoś za mocno sobie dupnie ) i nie jest to fajne uczucie + po co CI chemia w płucu.

Przede wszystkim NIUCHAĆ delikatnie... nawet źle zmielony materiał nic nie zrobi noskowi...

oczywiście pomijam tu kwestie samej syntezy, gdzie źle oczyszczony towar sam z siebie może rozdupcyć nos niemiłosiernie niezależnie czy masz pył, drobiny czy to chcesz połknąć itd.

1. przygotowanie narzędzia do ogarniania materiału donosowo - w taki sposób aby sam z siebie nie ranił nosa
2. przygotowanie materiału do żądanej konzystencji
3. sama aplikacja - zalecam po prostu delikatnie
DXM
  • 933 / 166 / 0
Raczej jak źle się zaciągniesz to aspirujesz mef do gardła, a nie do płuca ;) chyba o ten okropny wypadek przy pracy Ci chodziło Panie kolego. Jakbyś zaciągnął grudę mefa prosto do płuca to uwierz mi, pewnie byś kaszlał krwią i ledwo oddychał.
25 czerwca 2026Queserasera pisze:
Cześć , jak najlepiej przygotować kryształ żeby tak nie ranił nosa ...
Bierzesz kartkę, najlepiej A4, zginasz na pół, i jeszcze raz na pół. Wkładasz kamień albo kamyczki i znowu składasz kartkę. Trzymasz kartkę w miarę jak się da, żeby nie strzelało na boki i zgniatasz kartą, a później prasujesz tą kartą, tak jak pisze @serotoninowy. Przez grubą ilość papieru nawet twarde kamyczki go nie porwą. Ewentualnie zgniatasz np szklaną świeczką/szklanką a później prasujesz po tej kartce rolując jak wałkiem.
hipnotyzuję ludzi jak Kaszpirowski
  • 77 / 18 / 0
Nie polecam kruszenia na powierzchni na ktorej docelowo bedzie sie kreślić XDDD moze to kwestia towaru ale zajechałam tym moje lusterko ostatnio, porysowało sie :(
:nos: dzieki [h] za moje M <3 :nos:
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
KAS: Przemyt ketaminy w świecach zapachowych

Podczas kontroli w jednej z firm kurierskich, funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej (SCS) z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego (MUCS) w Warszawie zwrócili uwagę na przesyłkę zaadresowaną do odbiorcy w Filadelfii (USA). Zgodnie z deklaracją nadawcy, miały się w niej znajdować świece zapachowe o wartości ok. 111 euro.

Druga poprawka i marihuana. Amerykański SN wydał ważny wyrok ws. broni

Sąd Najwyższy USA jednomyślnie orzekł w czwartek, że rząd federalny nie może pozbawiać prawa do posiadania broni osób okazjonalnie używających marihuany, uznając, że ściganie karne na tej podstawie narusza drugą poprawkę do konstytucji gwarantującej to prawo.

Prokurator częstował ciastkami z marihuaną. Zapadł wyrok

Przed Sądem Rejonowym w Lublinie zakończył się proces Bartosza F., prokuratora z Wrocławia oskarżonego o podanie kobiecie środka odurzającego w postaci ciastek z THC. Sąd uznał go za winnego i orzekł wobec niego grzywnę oraz pięcioletni zakaz zajmowania stanowiska prokuratora.