Dyskusja na temat roślin z rodziny powojowatych, wykazujących działanie psychoaktywne.
Więcej informacji: Powoje w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 9 / / 0
Brałem w tym roku LSA w postaci nasionek powoju hawajskiego. To co mnie zdziwiło to, że te nasionka są naprawdę mocne pod względem posiadanej przez nich energii i po ich otwarciu dosłownie rozstrzeliwują na wszystkie strony z naszego żołądka wysyłając przy tym chyba jakieś informacje w kosmos. Brałem LSD w formie 1P i to nijak mnie nie porobiło podobnie, za to sen miałem jak jakiś horror. To nie zabawka i można sobie zrobić krzywdę, zwłaszcza dawkując za dużo. Mądra roślina i najbardziej pożyteczna dla pszczół, daje im ten specjalny nektar po którym rosną matki. Zachowajcie szacunek ale dla mnie słabo rekreacyjna rzecz. PS podobno Akira Toriyama zna dobrze LSA :)
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Palenie marihuany na mrozie: Dlaczego „faza” uderza dopiero po wejściu do ciepła?

Stoisz na balkonie, skulony w kurtce, przestępując z nogi na nogę. Jest minus pięć stopni. Odpalasz jointa, zaciągasz się mroźnym powietrzem i… masz wrażenie, że to nic nie daje. „Słaby temat?” – myślisz. Dopiero gdy wchodzisz do ciepłego salonu i zdejmujesz czapkę, rzeczywistość uderza Cię z siłą pociągu towarowego. Nogi robią się miękkie, a głowa nagle waży tonę.

Chcieli ukryć tony narkotyków w bananach

Peruwiańska policja antynarkotykowa skonfiskowała 3,4 ton kokainy, która miała zostać umieszczona w ładunku bananów przeznaczonych na eksport do Belgii – poinformowały w sobotę czasu lokalnego władze.

Europa zasypana kokainą. Rekordowy przemyt i miliardowe zyski narkotykowych karteli

Unia Europejska stała się światowym centrum przemytu i konsumpcji kokainy, a rekordowe konfiskaty nie są w stanie zatrzymać fali białego proszku zalewającej kontynent. Jak alarmuje hiszpański dziennik „El Pais”, powołując się na dane światowych i unijnych agencji antynarkotykowych, nigdy wcześniej na świecie nie produkowano ani nie konsumowano tak dużej ilości tego narkotyku. Rynek jest wart miliardy euro, a na granicach UE działa ponad 440 potężnych organizacji przestępczych.