Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 1832 / 247 / 0
Mi sprawdzali ikp ale moja dziewczyna nawet dokumentacji nie przyniosła a recepte dostała na pierwszej wizycie.
  • 87 / 11 / 0
Masz rację, każdy obywatel ma IKP. Co więcej, jak np. mam w systemie w chuj stare recepty, więc generalnie widać tam dużo i to sprzed czasów, gdy IKP w ogóle istniało.

Zarówno na początku legalizacji medycznej w lokalnej klinice, jak i w obecnej nikt nie chciał ode mnie dostępu do IKP.
adhibe rationem difficultatibus
  • 2291 / 395 / 0
Ode mnie też nie, a byłem jednym z pierwszych użytkowników medycznej marihuany w Polsce.
  • 1444 / 75 / 0
Czy przy wywozie małej ilości sprawdzają na lotnisku (Katowice), czy to na pewno ta odmiana? Chcę wziąć bardzo mało, ale dwóch i się zastanawiam, czy ktoś to będzie oglądał, jak dam papiery z pozwoleniem na wywóz.
LSD - Piękna i Bestia
ODPOWIEDZ
Newsy
Nocna prohibicja godzi w wolność? „Nic tak nie zabiera jak alkohol i narkotyki”

Przeciwnicy nocnej prohibicji argumentują, że tego typu zakazy godzą w wolność człowieka. - Nic tak nie zabiera wolności jak alkohol i narkotyki - zauważyła w rozmowie z PAP psychoterapeutka uzależnień Anna Biskot.

Niemcy. Rośnie konsumpcja marihuany wśród dorosłych

Konsumpcja marihuany w Niemczech wśród młodych dorosłych znacznie wzrosła, za to nastolatkowie rzadziej po nią sięgają.

Polska narkotykowym liderem Europy. Kwitną nielegalne laboratoria

Bijemy europejskie rekordy w produkcji narkotyków syntetycznych. W 2024 r. laboratoria opuściło kilkadziesiąt ton substancji. W 2025 ten problem jeszcze się pogłębił.