Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 207 / 38 / 0
Masz rację, każdy obywatel ma IKP. Co więcej, jak np. mam w systemie w chuj stare recepty, więc generalnie widać tam dużo i to sprzed czasów, gdy IKP w ogóle istniało.

Zarówno na początku legalizacji medycznej w lokalnej klinice, jak i w obecnej nikt nie chciał ode mnie dostępu do IKP.
Uwaga! Użytkownik przekletykozisyn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2302 / 399 / 0
Ode mnie też nie, a byłem jednym z pierwszych użytkowników medycznej marihuany w Polsce.
Uwaga! Użytkownik mietowy3 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1444 / 76 / 0
Czy przy wywozie małej ilości sprawdzają na lotnisku (Katowice), czy to na pewno ta odmiana? Chcę wziąć bardzo mało, ale dwóch i się zastanawiam, czy ktoś to będzie oglądał, jak dam papiery z pozwoleniem na wywóz.
LSD - Piękna i Bestia
  • 2274 / 286 / 0
Nie nikt nie bedzie tego sprawdzał.
  • 2097 / 349 / 0
Zastanawiam sie czy zrealizowac i ile na mac1 od 420pharmu. Konczy mi sie zapas a mam jeszcze 15g na recce. Natomiast mam uwage co do Mac1 od 420- jak bralem kolejny raz trafilo sie mocno suche. Dzialanie i wszystko poza tym okej, wiec szkoda recepty na taka ilosc zmarnowac. Pewnie ta sama seria ale popytam jeszcze w innych aptekach na szczescie jest ich sporo dookola.
jezus_chytrus w wątku o Medycznej marihuanie napisał: "Działanie mocno narkotyczne więc raczej w aptekach się nie pojawi"
  • 1049 / 148 / 0
Nie możesz wrzucić nawilżacza powietrza na chwilę?

Ghost train haze Aurora 22% dzisiaj w Gemini w Lbn 341 za 11g <3
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 174 / 27 / 0
Zaskoczyłem się jak tania w aptekach potrafi być ganjia, wydałem 170zł za 10g Aurory 8/8, tylko te recepty mogłyby być jeszcze zdźiebko tańsze!
  • 822 / 142 / 0
Ładnie wygląda ten Ghost train haze, mi się trafił przesuszony. Nawilżacz niewiele pomoże jak zioło jest suche tak że się kruszy w palcach.
  • 12799 / 2488 / 0
Zastanawia mnie, skąd się bierze to przesuszenie, bo nie wierzę, że nie wiedzą, jak się prawidłowo obejść ze zbiorem.
Przykładowo red 2 Jack Haze był aż za wilgotny i po prawie roku w słoiku nadal ją utrzymuje, czyli jak widać da się. Aurora 20 Pink Kush też wszystko pod tym względem OK - nic się nie sypie.
  • 60 / 11 / 0
170zł za 10g Aurory 8/8 to tanio? Moim zdaniem kokosy...

Ja palę średnio dwa razy w miesiącu uliczną, i nie wydaję na nią więcej jak dwie dyszki (...).
Uwaga! Użytkownik dariamiereszynska jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Niemal 3 tony kokainy pod ziemią. Policja przejęła rekordową kontrabandę

Australijska policja skonfiskowała 2,7 tony kokainy, ukrytej w plastikowych pojemnikach zakopanych pod ziemią na obrzeżach Sydney. Wskazano, że to rekordowa ilość narkotyków przejęta w tym kraju.

Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę

Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.

Operacja „Kryształ”

Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.