Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 1845 / 249 / 0
Mi sprawdzali ikp ale moja dziewczyna nawet dokumentacji nie przyniosła a recepte dostała na pierwszej wizycie.
  • 91 / 11 / 0
Masz rację, każdy obywatel ma IKP. Co więcej, jak np. mam w systemie w chuj stare recepty, więc generalnie widać tam dużo i to sprzed czasów, gdy IKP w ogóle istniało.

Zarówno na początku legalizacji medycznej w lokalnej klinice, jak i w obecnej nikt nie chciał ode mnie dostępu do IKP.
adhibe rationem difficultatibus
  • 2293 / 395 / 0
Ode mnie też nie, a byłem jednym z pierwszych użytkowników medycznej marihuany w Polsce.
  • 1444 / 75 / 0
Czy przy wywozie małej ilości sprawdzają na lotnisku (Katowice), czy to na pewno ta odmiana? Chcę wziąć bardzo mało, ale dwóch i się zastanawiam, czy ktoś to będzie oglądał, jak dam papiery z pozwoleniem na wywóz.
LSD - Piękna i Bestia
  • 1845 / 249 / 0
Nie nikt nie bedzie tego sprawdzał.
  • 1957 / 319 / 0
Zastanawiam sie czy zrealizowac i ile na mac1 od 420pharmu. Konczy mi sie zapas a mam jeszcze 15g na recce. Natomiast mam uwage co do Mac1 od 420- jak bralem kolejny raz trafilo sie mocno suche. Dzialanie i wszystko poza tym okej, wiec szkoda recepty na taka ilosc zmarnowac. Pewnie ta sama seria ale popytam jeszcze w innych aptekach na szczescie jest ich sporo dookola.
konto od 2011 roku (ban kiedyś, totalnie nieważne)
  • 994 / 129 / 0
Nie możesz wrzucić nawilżacza powietrza na chwilę?

Ghost train haze Aurora 22% dzisiaj w Gemini w Lbn 341 za 11g <3
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 165 / 26 / 0
Zaskoczyłem się jak tania w aptekach potrafi być ganjia, wydałem 170zł za 10g Aurory 8/8, tylko te recepty mogłyby być jeszcze zdźiebko tańsze!
  • 788 / 142 / 0
Ładnie wygląda ten Ghost train haze, mi się trafił przesuszony. Nawilżacz niewiele pomoże jak zioło jest suche tak że się kruszy w palcach.
  • 12615 / 2439 / 0
Zastanawia mnie, skąd się bierze to przesuszenie, bo nie wierzę, że nie wiedzą, jak się prawidłowo obejść ze zbiorem.
Przykładowo red 2 Jack Haze był aż za wilgotny i po prawie roku w słoiku nadal ją utrzymuje, czyli jak widać da się. Aurora 20 Pink Kush też wszystko pod tym względem OK - nic się nie sypie.
ODPOWIEDZ
Newsy
Przepisy miały ukrócić rekreacyjne stosowanie medycznych konopi. W sieci można je obejść

Jest drożej, niż przed wejściem w życie przepisów ograniczających nadużycia przy kupowaniu medycznej marihuany, ale wystawianie recept online, bez wizyty u lekarza wciąż jest możliwe. W sieci załatwienie "trawki" na "legalu" trwa kilka minut.

Medyczna marihuana w Bundeslidze: Union Berlin przełamuje tabu

Piłka nożna to nie tylko bramki, transfery i wielkie emocje. To również przestrzeń, w której odzwierciedlają się społeczne zmiany, nastroje i debaty. Decyzja Unionu Berlin pokazuje, że stadion może stać się miejscem znacznie szerszej dyskusji – o zdrowiu i przełamywaniu tabu. Berliński klub jako pierwszy w historii Bundesligi związał się z marką medycznej marihuany.

Japończycy odkryli, dlaczego papieros pomaga przy wrzodziejącym zapaleniu jelita grubego

Palenie tytoniu związane jest z olbrzymią liczbą różnorodnych zagrożeń dla zdrowia. Są jednak sytuacje, gdy papieros pomaga. Tak jest na przykład w przypadku wrzodziejącego zapalenia jelita grubego. Nie od dzisiaj wiadomo, że papierosy przynoszą ulgę osobom cierpiącym na tę chroniczną chorobę. Naukowcy z japońskiego instytutu badawczego RIKEN odkryli mechanizm, który stoi za zbawiennym skutkiem dymka. Dzięki nim chorzy będą mogli poczuć ulgę, bez narażania się na choroby powodowane paleniem.