Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 3 / / 0
Jak wygląda ciągnięcie recept z dwóch klinik jednocześnie? Jest jakiś przypał czy każda strona zaangażowana ma to w dupie?
  • 1305 / 354 / 2
@THCzek do póki mają wjb w sprawdzanie Twojego ikp (a nie powinni, bo mogą mieć z tego powodu kłopoty) to eldorado trwa.

gorzej jak się zaczną kontrole itp. Tobie nic nie grozi o ile nie fałszujesz dokumentacji medycznej.
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
  • 23 / 3 / 0
@THCzek
Nigdy nie spotkałem z tym żeby nawet ten sam lekarz miał problem z wypisaniem recepty np. po 2 tygodniach, następną receptę zazwyczaj wypisuje z większym dawkowaniem dziennym dzięki czemu na większą ilość może wypisać receptę.
  • 990 / 125 / 0
Kurde kusi mnie trochę ten Lilac diesel 22 THC od s-labu.
To pierwsza partia tej odmiany więc na logikę powinien być topowy s-lab. Najwyżej przesuszony jak to u nich ale w ładnych topach heh.

Próbował ktoś?
  • 989 / 98 / 0
@up
Pewnie ma w granicach 22%. Czyli dużo. Ja mam ochotę wziąć coś w granicy 5-10% i pow. 20%. Sprawdzić jaka jest różnica i czy np banki nasion piszą prawdę. Wiadomo, zależy jak uprawiane i jakie ma warunki roślina , ale mniej więcej 👾
Zdrówka
policjantzbyszek88@tutanota.com [H]R Crew
  • 1948 / 316 / 0
19 września 2025Kochanek Heleny pisze:
Kurde kusi mnie trochę ten Lilac diesel 22 THC od s-labu.
To pierwsza partia tej odmiany więc na logikę powinien być topowy s-lab. Najwyżej przesuszony jak to u nich ale w ładnych topach heh.

Próbował ktoś?
Nie, ale próbowałbym jakbym znalazł nową ciekawą indico-hybrydę np. Slab nie jest taki zły jak go malują przynajmniej jak idzie o działanie. Jest okej, pomimo że wygląda nieciekawie i zdarzają się cuda wianki typu bezwonny skun ale działać działa (klepie jak normalne) %-D
konto od 2011 roku (ban kiedyś, totalnie nieważne)
  • 990 / 125 / 0
Jak jest dobra partia S labu, to spoko palenie. Nie cali jak Cantourage czy te najmocniejsze Aurory, ale przynajmniej ładne topy.

Ale ich słabe partie zdecydowanie nie klepią normalnie. Jacka herera 15g jak raz wziąłem w ciemno, myślałem że się powiesze. Miał, prawie brak działania i jeszcze krótko trzymało.

Najlepszy s-lab jaki paliłem czyli Headband jednak też odczuwalnie słabszy niż MAC 1 Cantourage albo Farm Gas Aurory.
  • 1948 / 316 / 0
Najgorsze z czym sie spotkalem przy kilku zrobionych pudlach slabu (+/- 50-100g lacznie) to bezwonne suche ziolo. Ale dzialalo jak trzeba- tzn dzialalo jak lek.
Ale dobrze wiedziec, wiecej nie bede juz kombinowal z slabem nawet w razie awarii
konto od 2011 roku (ban kiedyś, totalnie nieważne)
  • 77 / 10 / 0
Jestem po drugiej wizycie w Aspot. Niestety nie natrafiłem na tego magika, co wcześniej, tylko na typa na którego narzekają w internetach. Wyrwałem tylko 20g, a czuje ze ten poprzedni spokojnie wypisałby 50g. Tak czy siak dziś na tapecie Cantourage 25% i Aurora 27%. Pozdrawiam serdecznie
adhibe rationem difficultatibus
  • 990 / 125 / 0
Dwie dyszki tych tematów to jakbys miał 40g s labu :)

Mac 1 działa na mnie z zegarkiem w ręku 6-7 godzin, a normalnie jaram minimum co dwie godziny.
Dzięki niemu zmniejszylem ostatnio też zużycie innych trawek.
Wiadomo, im rzadziej się jara tym dłużej działa, ale chodzi o to, że przy MACu nie ma tego bólu niejarania, a tolerancja leci w dół na każdą trawkę.

Farm Gas od Aurory też niesamowicie wydajne.
Normalnie jaram 150mg, tu 130mg było spoko na pierwszy raz i relaks.
Normalne dawki baaardzo szybko kładą do łóżka, za to przy niskich są wręcz kreatywność i produktywność mocno odczuwalne.

19 września 2025yoshi420 pisze:
Najgorsze z czym sie spotkalem przy kilku zrobionych pudlach slabu (+/- 50-100g lacznie) to bezwonne suche ziolo. Ale dzialalo jak trzeba- tzn dzialalo jak lek.
Ale dobrze wiedziec, wiecej nie bede juz kombinowal z slabem nawet w razie awarii
Moim zdaniem warto kombinować, bo ceny mają często bardzo niskie a palenie zdarza się naprawdę dobre. Wprawdzie będzie słabsze niż najlepsza niemiecka medyczna, ale jeśli ktoś ma duże zużycie dzienne to takie poldarmowe niezłe palonko jest idealnym wypełniaczem.
Tylko najlepiej od razu brać rezerwowa receptę na jakąś Aurorę i szukać aptek z jak największym wyborem. S lab często jest i 6 do wyboru na tę samą receptę.
I zawsze oglądać przed kupnem s lab. Zawsze :)
ODPOWIEDZ
Newsy
Młoda kobieta znalazła portfel z narkotykami

Młoda mieszkanka Pisza przekazała policji znaleziony portfel, w którym oprócz dokumentów i gotówki znajdowały się narkotyki. Dzięki jej reakcji funkcjonariusze szybko ustalili właściciela zguby i zabezpieczyli kolejne środki odurzające

Marihuana ukryta w grze planszowej. Paczkę przechwyciła Krajowa Administracja Skarbowa

Funkcjonariusze śląskiej Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) udaremnili próbę przemytu marihuany do Polski. Narkotyki ukryto w nietypowy sposób – wewnątrz popularnej gry planszowej. Do wykrycia trefnej przesyłki przyczynił się pies służbowy Kodi.

65% Amerykanów popiera legalizację marihuany na poziomie federalnym

Analiza sondażu Emerson College Polling (sierpień 2025).