Dyskusja na temat grzybów halucynogennych, m.in. łysiczki lancetowatej i muchomora czerwonego.
Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 58 / 31 / 0
Grzybnia musi ruszyć, pamiętajcie, że była mega susza, z własnego doświadczenia atakowałbym koło pt lub sob, po co ci piny i inne dzieciaczki podeptane.
  • 21 / 8 / 0
Zgniatacz ma racje, parę dni temu popadało dość obficie, dzisiaj byłem na miejscówkach i tylko na jednej się pojawiły, jak na razie mało i jak pisze Zgniatacz same małolaty, niech dorastają w spokoju.
  • 1 / / 0
Hej, czy to łysiczka ? jak rozpoznac lub odroznic halunka ?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 2723 / 587 / 0
@Mieciu299 Masz całe wątki temu poświęcone. Ten służy do wymiany informacji o tegorocznych znaleziskach.

Pytania, czy to to
grzyby-zamieszczamy-swoje-zdjecia-pytan ... 11715.html

Jak znaleźć
ysiczka-lancetowata-jak-znale-t14491.html
25 sierpnia 2014Melancthe pisze:
Ja pierdole, jaka bieda umysłowa.
Niech zgadnę: mieszkasz z rodzicami/rodzicem, nie zarabiasz, studia Ci nie poszły, zainteresowania liczne acz powierzchowne.
  • 13 / 19 / 0
U mnie grzybowe eldorado, tip dla mieszkających w centralnej Norwegii w górzystych terenach jest grubo. Takie pojemniki jak na zdjęciu razy 3 i byłoby wiecej ale wystarczy mi już 😅
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 23 / 3 / 0
Czy prowadzi ktoś polowania w Wielkopolsce?
Udało się coś już znaleźć? W zeszły weekend były lekkie poszukiwania ale niestety jak na razie zdobyczy było 0 :(, niedawno przeprowadziłem się w te strony i nie mam jeszcze dobrych miejscówek, może ma ktoś coś do polecenia?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Marihuana ukryta w grze planszowej. Paczkę przechwyciła Krajowa Administracja Skarbowa

Funkcjonariusze śląskiej Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) udaremnili próbę przemytu marihuany do Polski. Narkotyki ukryto w nietypowy sposób – wewnątrz popularnej gry planszowej. Do wykrycia trefnej przesyłki przyczynił się pies służbowy Kodi.

Ukraińce przemycającej narkotyki na Bali grozi kara śmierci przez rozstrzelanie

21-letnia Kateryna Wakarowa jest oskarżona o wwiezienie narkotyków na Bali. Kobieta może zostać za to skazana na karę śmierci przez rozstrzelanie.

FBI spalało narkotyki w schronisku. "Zespół i zwierzęta wystawione na kontakt z metamfetaminą"

Po tym jak FBI użyło krematorium jednego ze schronisk dla zwierząt do spalenia skonfiskowanych narkotyków, 14 pracowników placówki trafiło do szpitala, aby otrzymać pomoc medyczną. Dyrektorka placówki oświadczyła, że nie miała świadomości, że dochodzi do takiego procederu.