Dział dostępny bez rejestracji, co umożliwia zgłoszenie problemu w przypadku utraty dostępu do własnego konta. Przed napisaniem postu prosimy o przeczytanie wcześniejszych zgłoszeń i rozwiązań problemów, aby uniknąć powtórek.

Koniecznie również przeczytaj FAQ Hyperreala: https://narkopedia.org/FAQ:Hyperreal
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Mam problem. Długo czas nie wchodziłem na moje dawne konto, na dodatek pod wpływem benzo zmieniałem hasło. I niestety nie mogę się zalogować. Link do zmiany hasła nie działa, nie przychodzi mi na pocztę link resetujący. Nie przypominam sobie bym usuwał konto, chyba że moralniak na benzo poniósł. Jak ktoś umie rozwiązać trn problem proszę o pomoc. Mój dawny nick "chlorekturbokofeiny"
  • 6180 / 436 / 12
@chlorekturbokofeiny Nie przychodzi Ci link bo masz skrzynkę O2 albo WP. Od 10 lat nie przyjmują od nas maili.
Wysyłam Ci nowe hasło bezpośrednio ze "skrzynki awaryjnej".

Jeśli Ty (dowolny inny czytelniku) też korzystasz z O2 albo WP: to załóż inną; po czym https://hyperreal.at/zmien-mail
hera, koka, hasz, LSD – ta zabawa po nocach się śni
LSD, hera, koka i haszpodziel się z kolegami czym masz

Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
Gość
  • / / 0
Witam, jakiś czas temu niepotrzebnie deaktywowałem konto. Bardzo proszę o przywrócenie. Wysłałem e-mail z prośbą. Login: kolos.
  • 6180 / 436 / 12
@kolos Zrobione, ale przeczytaj mail który dostałeś i pomóż nam zdiagnozować jedną sprawę. Pzdr
hera, koka, hasz, LSD – ta zabawa po nocach się śni
LSD, hera, koka i haszpodziel się z kolegami czym masz

Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
Gość
  • / / 0
@up Ok. Działa. Wysłałem maila z odpowiedzią i jeszcze jedną małą prośbą. Pzdr.
  • 0 / / 0
hej, swego czasu probowalem zalozyc konto na maila z tutanota, niestety nic nie przechodzilo , ani w spamie , nigdzie , to samo teraz, probowalem zresetowac haslo do wtedy utwozonego konta i znowu nic nie doszlo

a jak zalozylem teraz na gmaila to wszystko smiga , cos jest nie tak ze nie wspieracie tutanoty ?
  • 1297 / 353 / 2
@hiero mamy czasami problemy z tym, że niektórzy dostawcy usługi email blokują nasz adres e-mail.
aktualnie e-maile przychodzą na gmail, lecz dużo z nich trafia do spamu.
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
ODPOWIEDZ
Newsy
Prezes giganta zamieszany w narkotykową aferę. Myślał, że to legalne

Takeshi Niinami — prezes koncernu Suntory Holdings, słynącego z produkcji napojów alkoholowych, m.in. whisky — zrezygnował 1 września ze swojego stanowiska. Ten jeden z najbardziej znanych japońskich liderów biznesu podjął taką decyzję po tym, jak policja wszczęła związane z nim śledztwo w sprawie narkotyków — informuje Agencja Reutera.

Polska narkotykowym liderem Europy. Kwitną nielegalne laboratoria

Bijemy europejskie rekordy w produkcji narkotyków syntetycznych. W 2024 r. laboratoria opuściło kilkadziesiąt ton substancji. W 2025 ten problem jeszcze się pogłębił.

Narkotyki. Nie trzeba dealera, młodzi kupują przez internet

Narkotyki są coraz mocniejsze i coraz łatwiej dostępne, alarmuje pełnomocnik rządu Niemiec ds. uzależnień.