...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 100 / 10 / 0
Juz z Nim sms-owałem. Powiedzialem o ciągu na krysztale. Odpisał, ze pomoże takze jestem dobrej mysli.
  • 4 / / 0
Biorę medikinet od ok 5 lat dziennie ok 100 mg. Chciałbym to odstawić, ale nie jest to takie łatwe jak mi się wydawało. Znacie jakieś dobre detoxtyvw Małopolsce?
  • 31 / 2 / 0
@Vendetta1906 I jak tam ci idzie?
Kiedyś te rozrywkowe stimy w sensie beta-ketony, amfetamine sniffowaną kupioną na ulicy( ją najczęściej zażywałem), kokaine odstawiałem i luz
Odstawiałem opio, benzo, i nie było to jakoś masakrycznie trudne dla mnie
Mam adhd i teraz ciężko mi te apteczne stimy odstawić
Może ktoś sie podzieli jakimś sposobem na odstawienie stymulantów?
Bo z jednej strony z tych aptecznych są korzyści, z drugiej strony izolacja, i brak możliwości skupienia sie na czymś na głupie kilka minut bez jakiegoś elvanse czy metylofenidatu
  • 784 / 46 / 0
Mam 33 wiosny podejmuje się ostatniej próby leczenia w domu a rzucam mianowicie picie, palenie i prochy wybrałem leki. Od września tylko to i tak jakoś mija dzień za dniem , zobaczymy co w tego będzie, elo i z farcikiem wszystkim co chcą z czegoś wyjść i przy czymś zostać.
  • 1287 / 352 / 2
@Rokison
Nikt się tutaj nie podejmie leczenia, bo owszem mamy tu lekarzy, ale wątpię, żeby jakikolwiek chciał brać pod swoje skrzydła kogoś z forum.

A proponowanie leczenia nie mając do tego uprawnień, jest niezgodne z regulaminem serwisu, być może ktoś się odezwie do Ciebie na PW, ale szanse uważam na jakieś 0.0000000001%.
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
  • 784 / 46 / 0
Ja tylko napisałem posta że rzucam to co nie potrzebne , dorosłem. Chyba nie właściwie mnie odebrałeś.
ODPOWIEDZ
Newsy
Młoda kobieta znalazła portfel z narkotykami

Młoda mieszkanka Pisza przekazała policji znaleziony portfel, w którym oprócz dokumentów i gotówki znajdowały się narkotyki. Dzięki jej reakcji funkcjonariusze szybko ustalili właściciela zguby i zabezpieczyli kolejne środki odurzające

Konopie skuteczne w leczeniu migreny – pierwsze badanie kliniczne z placebo!

Według danych z badań klinicznych przedstawionych na dorocznym spotkaniu American Headache Society, inhalacja kwiatów konopi zawierających THC i CBD zapewnia skuteczniejszą ulgę w migrenie w porównaniu z placebo.

Jechał pijany na terapię i wpadł prosto na patrol

Poranki bywają trudne, szczególnie gdy w organizmie wciąż krąży wczorajszy alkohol. W Bartoszycach w piątek 22 sierpnia policjantki ruchu drogowego zatrzymały rowerzystę.