Więcej informacji: Opioidy w Narkopedii [H]yperreala
Dobry też jest syrop duphalac (laktuloza).
Wyskoczyło mi to dzisiaj gdy przeglądałam coś w necie i zastanawiam się czy może ktoś z Was stosował? Chodzi mi o naldemedyna (lek pod nazwą Rizmoic, a tutaj wrzucam jeszcze link do jakiejś aptecznej strony na której mi to wyskoczyło: https://apteline.pl/rizmoic-200-mcg-28- ... 3eGhjIwXml )
Jeżeli ktoś używał - będę wdzięczna za podzielenie się info czy serio pomogło, jak działało etc. Wyskoczyło mi to dosłownie 10min temu, nie robiłam jeszcze researchu, najpierw chciałam podpytać tutaj bo może warto poprosić o reckę na to
Będę wdzięczna za każde info
W dzień brania (w moim przypadku 120-160mg oxy przez cały dzień) wieczorem ze 2-3 ABSOLUTNIE MAKSYMALNIE 4 saszetki ziółek "senes fix" z apteki i rano wychodzi z ciebie wszystko elegancko, czasami nawet aż zbyt rzadko.
Dla każdego kto ma z tym problem (a ja miałem okropny, no kurwa wył człowiek za każdym razem na tym kiblu z bólu + często pojawiała się krew) polecam.
Że też kurde faja wcześniej nie spróbowałem tego senesu, bo myślałem "e, po opio pewnie i tak nie da rady" a tu takie coś.
Poleciały 3 nocki na tramadolu w dawkach 225mg-450mg. Generalnie rzadko biorę opio , max raz parę nocek raz na kilka miesięcy. (może 3 takie wyskoki przez ostatni rok)
Udało się wypróżnić całkowicie.
Kiedyś nie wiedziałem teraz wam pisze
scalono - nv13
Wody dużo pić. Proszę scalić
It's not going to be fun.
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Pomorskiego Wydziału Zamiejscowego Departamentu do Spraw Przestępczości Zorganizowanej i Korupcji Prokuratury Krajowej w Gdańsku, przeprowadzili trzy skoordynowane uderzenia w zorganizowaną grupę przestępczą z Podlasia. Grupa miała zajmować się produkcją oraz wprowadzaniem do obrotu znacznych ilości narkotyków. Łącznie zatrzymano 19 osób, a zabezpieczone mienie przekroczyło wartość 625 tys. zł.
Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace
Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.
Publikacja: ręczny system do wykrywania MDMA
Komunikat Instytutu Ekspertyz Sądowych im. Prof. dra Jana Sehna w Krakowie.