Więcej informacji: Opioidy w Narkopedii [H]yperreala
Dobry też jest syrop duphalac (laktuloza).
Wyskoczyło mi to dzisiaj gdy przeglądałam coś w necie i zastanawiam się czy może ktoś z Was stosował? Chodzi mi o naldemedyna (lek pod nazwą Rizmoic, a tutaj wrzucam jeszcze link do jakiejś aptecznej strony na której mi to wyskoczyło: https://apteline.pl/rizmoic-200-mcg-28- ... 3eGhjIwXml )
Jeżeli ktoś używał - będę wdzięczna za podzielenie się info czy serio pomogło, jak działało etc. Wyskoczyło mi to dosłownie 10min temu, nie robiłam jeszcze researchu, najpierw chciałam podpytać tutaj bo może warto poprosić o reckę na to
Będę wdzięczna za każde info
W dzień brania (w moim przypadku 120-160mg oxy przez cały dzień) wieczorem ze 2-3 ABSOLUTNIE MAKSYMALNIE 4 saszetki ziółek "senes fix" z apteki i rano wychodzi z ciebie wszystko elegancko, czasami nawet aż zbyt rzadko.
Dla każdego kto ma z tym problem (a ja miałem okropny, no kurwa wył człowiek za każdym razem na tym kiblu z bólu + często pojawiała się krew) polecam.
Że też kurde faja wcześniej nie spróbowałem tego senesu, bo myślałem "e, po opio pewnie i tak nie da rady" a tu takie coś.
Poleciały 3 nocki na tramadolu w dawkach 225mg-450mg. Generalnie rzadko biorę opio , max raz parę nocek raz na kilka miesięcy. (może 3 takie wyskoki przez ostatni rok)
Udało się wypróżnić całkowicie.
Kiedyś nie wiedziałem teraz wam pisze
scalono - nv13
Wody dużo pić. Proszę scalić
It's not going to be fun.
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Straż Graniczna zatrzymała ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne
Funkcjonariusze Podlaskiego Oddziału Straży Granicznej zatrzymali kolejnych ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne do przemytu papierosów z Białorusi do Polski - poinformował w piątek (13.02) szef MSWiA Marcin Kierwiński. Dodał, że w tym roku w podobnych sprawach zatrzymano łącznie 16 osób.
Badanie naukowe, które porządkuje temat kiełkowania konopi
Wolne Konopie: "Od lat powtarzamy jedno, że wiedza jest lepsza niż strach, a odpowiedzialność lepsza niż czarny rynek. Nasze hasła „Zmień dilera na farmera” i „Nie kupuj jej, tylko siej” nigdy nie były zwykłą prowokacją. Chodziło nam o zmianę myślenia i w wielu przypadkach ta zmiana naprawdę się dokonała. Uważamy, że jeśli ktoś interesuje się konopiami, powinien robić to świadomie, rozumiejąc podstawową biologię rośliny, procesy jej wzrostu i mechanizmy funkcjonowania, zamiast opierać się na mitach czy czarnorynkowych schematach."
Marihuana wpływa na chorych odwrotnie niż na zdrowych. Jest nadzieja na nową terapię?
Używanie konopi indyjskich wiąże się z łagodniejszymi objawami choroby afektywnej dwubiegunowej (ChAD) – wynika z badań opublikowanych na łamach „Translational Psychiatry”. Okazuje się, że na osoby z ChAD konopie mogą wpływać odwrotnie niż na osoby zdrowe. Autorzy badań przestrzegają jednak przed wyciąganiem zbyt daleko idących wniosków (czyli na przykład przez zalecaniem chorym stosowania konopi). Mimo to w ich ocenie uzyskane wyniki powinny stanowić przyczynek do dalszych, zakrojonych na szerszą skalę, analiz.