Z-drugs – substancje wykazujące powinowactwo do receptora benzodiazepinowego, nie dzielące jednak podobieństwa strukturalnego z benzodiazepinami. Przykłady to zolpidem, lub zopiklon.
ODPOWIEDZ
  • 874 / 206 / 0
A w jaki sposób przyjmowałeś? Brałeś kiedyś jakieś benzo? Pijesz? Coś tego rodzaju? GBL?
  • 3585 / 583 / 1
04 września 2025Buhajoo pisze:
To ja jestem jakis inny, zolpi na mnie nie działa totalnie, nie mam tolerki a po 20 mg nie prześpię nawet 1h, a czytałem jak to ludzie odpierdalają po 10 mg xD
No słuchaj jak ja zażyję 50 to też mogę nie spać.
Tutaj trzeba spełnić taki warunek że po zażyciu tabletki masz się położyć wyłączyć sprzęty komputery światła.
To nie jest taki lek po którym się ziewa pół godziny po zażyciu tabletki.

To profil hipnotyczny (działa amnezyjnie, człowiek lunatykuje i odpierdala)

Co do postów powyżej - w życiu bym nie brał po kwasie zolpidemu xD
To by się ładny cyrk zrobił, O ja pierdolę.

Polecam kwetiapine. I jakieś benzo. W dawce terapeutycznej, kurwa!
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 13 / / 0
05 września 2025DobryWujas pisze:
A w jaki sposób przyjmowałeś? Brałeś kiedyś jakieś benzo? Pijesz? Coś tego rodzaju? GBL?
Benzo biorę 3 razy w tygodniu klona 1mg dziennie, no nie ma sie co czarować w weekendy pite jest
  • 874 / 206 / 0
To powiedz mi skąd Twoje zaskoczenie, że zolpidem nie działa? Jesz klony które podaje się w dawkach 1mg, a 2mg na świeżaka wykazuje już pełnię efektów łącznie z bardzo silnym efektem nasennym, praktycznie nie do opanowania (klonazepam ma tylko średniosilne działanie nasenne), dalej to już tylko są zerwane filmy vs zolpidem który można 10mg, a można i 20mg. Nie napisałeś w jaki sposób przyjmowałeś zolpi, a to ma bardzo duż3 znaczenie. Niektóre substancje wraz ze zmienionym typem podania (np z doustnej na donosową, zmieniają też sposób działania) np zolpidem doustnie bardziej usypia, donosowo ma działanie poprawiające nastrój i lekko pobudzające. Ja do niego nigdy nie piłem kawy w nocy. O alkoholu już nie wspominam. Kiedyś dojedzie Cię to, że popijesz klony wódką i zamiast chillout x5 zajdzie reakcja paradoksalna i bedziesz miał zerwany film i agresję, wręcz furię x20. Co wtedy się odpierdala to juz jest loteria. Albo odpierdala się tak randomowe akcje jak wyjazd do Wrocławia by ukraść wszystkie krasnale, albo te najczęstsze czyli bójki z rodziną, sąsiadami, psami i przedmiotami. Nie dość, że nie masz podstawowych informacji o benzo, zetkach i łączeniu z alkoholem. Po prostu uzupełnij wiedzę co Ci grozi. Mnie jak raz dopadło wymieszanie 2mg klona z winem 12% to nie powtórzyłem już nigdy tego, a rzuciłem się na dwóch uzbrojonych po szyję policjantów. Taki kurwa odważny się zrobiłem. No i wkurwiony na raz xD. Jeśli sądzicie że po samym alku jest rozum krótki to po dorzuceniu klona i wystąpieniu reakcji paradoksalnej następuje jego amputacja.

@Buhajoo
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Rozpędza się nowa epidemia. Gwałtownie rośnie liczba zatruć

W 2024 r. liczba zatruć dopalaczami wzrosła aż o 40 proc. w porównaniu z rokiem 2023 – alarmuje GIS. Po niebezpieczne substancje coraz częściej sięgają także dzieci.

CBŚP zlikwidowało laboratorium narkotykowe. Zabezpieczono ponad 800 kilogramów klefedronu

Policjanci Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Prokuratury Krajowej, przeprowadzili skoordynowaną akcję w powiecie pruszkowskim. Na terenie posesji odkryto kompletną linię produkcyjną do wytwarzania narkotyków oraz zabezpieczono setki kilogramów niebezpiecznej substancji psychotropowej w postaci klefedronu o czarnorynkowej wartości ponad 4 mln PLN.

Jechał pijany na terapię i wpadł prosto na patrol

Poranki bywają trudne, szczególnie gdy w organizmie wciąż krąży wczorajszy alkohol. W Bartoszycach w piątek 22 sierpnia policjantki ruchu drogowego zatrzymały rowerzystę.