4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 73 / 23 / 0
jak teraz zerkam na mef to odechciewa mi sie wgl brac to bo jest przypominajka o tym
@mikrosiur, przejdzie ci to, uwierz mi. Prędzej czy później wymażesz z pamięci co złego mefedron wyrządził tobie lub twoim bliskim i zacpasz. Oczywiście nie życzę Ci tego ale znam życie
  • 3 / / 0
02 czerwca 2025mikrosiur pisze:
@Vetulani44 Wiesz biore juz od 2 lat i mysle ze to nie jest to ze nie umiem brac bo sama znam siebie i nie mialam zadnych ja komplikacji nigdy moim bledem bylo w takim razie niedopilnowanie albo upewnianie sie drugiej osoby ktora ze mna to robila by zapewnic jej bezpieczeństwo ze mna bylo wszystko wporzadku i nic sie nigdy nie dzialo ale wlasnie po tej sytuacji widziac no ta druga osobe odechcialo mi sie wgl czegos ruszac nie ze wzgledu czy umiem czy nie tylko no jesli jestem z nia i ona nie bedzie juz brala no to tez chce z nia wspolnie rzucic no i ostro mn przerazil jej stan i jak teraz zerkam na mef to odechciewa mi sie wgl brac to bo jest przypominajka o tym
2 lata to jest nic - masz przed sobą pewnie więcej życia niż 99% użytkowników tego forum, ze mną włącznie. Wszystko jest fajnie, dopóki jest fajnie - gorzej jak przez "młodzieńcze" zaniedbania w wieku 40 lat zdrowotnie bliżej człowiekowi do 90 letniego dziadka niż rocznej córki - zęby, postura, wzrok, skóra - po kilku latach solidnego ćpania, na stare lata będą problemy, że hoho :)
  • 1923 / 440 / 4
są też czarodzieje, którzy do ćpania dorzucają sterydy i siłownię

po ich wyglądzie no niedał-byś wiary, że chłop co weekend baluje
- lecą suple i nawet czysta micha
- nie jarają szlugów ani je chleją alko

ciekaw jestem stanu ich bebechów.
DXM
  • 1 / / 0
01 listopada 2024Wazzup85 pisze:
Pomożecie?
W temacie używek jestem pewnie +12 lat. Najczęściej mef / ewentualnie MDMA. Już samo to, że to trwa tyle lat, można uznać za problem.
Ale czy tak jest?
Nigdy przez to nic nie zawaliłem, nie byłem pod wpływem w pracy czy w „realnym” życiu. Nigdy nie miałem ciągów kilkudniowych, najczęściej impreza w nocy + ewentualnie poprawka następny dzień (bez spania pomiędzy). I do spania.
Ja to po prostu lubię. Ten stan. Z niczym nie można porównać.
Takie 2g to pewnie max, ile zejdzie. A często mniej (ok 1g). Z częstotliwością jest różnie. Czasami co 2 tygodnie kilka razy (przez te +12 lat były może 3-4 takie serie), częściej np raz w miesiącu lub rzadziej. Bywały też przerwy 2-3 miesięczne, chociaż kiedyś częściej niż teraz.
Wiadomo, że najchętniej do seksu, wtedy można wszystko.
Na raz biorę pewnie ok 150 mg donosowo + drugie tyle w wodzie. To trzyma 2-3 godz. Później uzupełnianie donosowo po ok 150 mg, raczej nie więcej, ale mówię na oko.
Nie mam porównania, jak to wygląda u innych. To dużo? Mało? Wiem, jak na mnie działa i nie zamierzam tego zmieniać, ale jak to pozycjonuje się wśród innych „zawodników”? Jakie były / są Wasze dawki? Jak często?
Traktuję to czysto rozrywkowo. Nie chcę tego zmienić, chociaż ma to kilka minusów. Czy jestem chory?

No powiem ci ze jeszcze jak mialem 15 lat (nie chwale sie) to potrafilem wladowac w siebie okolo 5/6g dziennie
  • 329 / 42 / 0
Ile to jest dużo? Zależy od człowieka. Jednego zabije mała dawka a inny może przyjąć końska dawkę i przeżyje.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Jechał pijany na terapię i wpadł prosto na patrol

Poranki bywają trudne, szczególnie gdy w organizmie wciąż krąży wczorajszy alkohol. W Bartoszycach w piątek 22 sierpnia policjantki ruchu drogowego zatrzymały rowerzystę.

Wszędzie zapach marihuany. Partner Świątek mówi głośno o problemie

Casper Ruud, mikstowy partner Igi Świątek na US Open, skarżył się na zapach marihuany na kortach w Nowym Jorku. To nie pierwszy raz, gdy zawodnicy zgłaszają ten problem.

Konopie skuteczne w leczeniu migreny – pierwsze badanie kliniczne z placebo!

Według danych z badań klinicznych przedstawionych na dorocznym spotkaniu American Headache Society, inhalacja kwiatów konopi zawierających THC i CBD zapewnia skuteczniejszą ulgę w migrenie w porównaniu z placebo.