Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 32 / 4 / 0
@zburzony i to nie jeden. Właśnie z uwagi na lęk napadowy dostałem paroksetynę po raz pierwszy. Czy snri sprzyjają atakom paniki? Tego nie wiem na pewno, zależy też pewnie od osoby, ale np. taka sertralina już mi nakręcała ataki bardzo silnego lęku.
  • 29 / 1 / 0
Jakie macie doświadczenie z przejściem o jedno oczko wyżej ( w tym momencie 60mg) a myślę o 90mg. Czy była odczuwalna poprawa i czy skutków ubocznych dużo?
  • 1666 / 268 / 0
@Bulhakow90 u mnie wjazd na 90 mg nic nie dał, chyba nawet trochę gorzej się czułem. Tylko że zwiększyłem kiedy duloksetyna już się ogólnie wypaliła u mnie, jakiś rok na 60 mg było zajebiście a potem stopniowo co raz mniej czułem działanie.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Mikrobiom jelitowy wpływa na pociąg do alkoholu

Mikroorganizmy tworzące mikrobiom jelitowy mogą wpływać na spożycie alkoholu, manipulując układem nagrody w mózgu - informuje czasopismo „mBio”.

30% Polaków w wieku od 15 do 34 roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami

Krajowe Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom informuje, że dane dotyczące zażywania narkotyków w Polsce przez młodych ludzi są niepokojące. 30% Polaków w wieku od 15. do 34. roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami. Kolejne akcje policji pokazują, że problem jest. W dwa dni zatrzymano w sumie 13 osób mających związek z handlem narkotykami.

W sieci prowadził "sklep" z narkotykami

Prowadził "sklep" na jednym z komunikatorów internetowych. Przyjmował zamówienia na narkotyki, które następnie dostarczał w wybrane miejsca, przekazując kupującym współrzędne geograficzne. Wykorzystywał również firmy kurierskie, co umożliwiało bezkontaktową dostawę narkotyków.