Dział poświęcony harm reduction – metodom mającym na celu złagodzenie negatywnych konsekwencji zażywania środków psychoaktywnych.
ODPOWIEDZ
  • 1744 / 576 / 0
Dlatego właśnie tego jeszcze nie zrobiłem.
Uwaga! Użytkownik WladyslawWygiello jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1657 / 268 / 0
@WladyslawWygiello I tego się trzymaj, jako dożylant wieloletni ci radzę.
  • 372 / 99 / 0
Literatura a przynajmniej watek "narkomanskie anegdoty..." wiele straci. Byloby grubiej jak u Welscha - gowno, krew i rozsypany metaklefedron w jednym kiblu.

PS. Majke w sumie masz szanse podac tylko raz.
  • 1744 / 576 / 0
Nie no ja już taki wariat jak kiedyś nie jestem, co już najebany biegałem nago i demolowałem wszystko to już za mną, na forum opisałem i rozdział alkoholizmu zamknięty. Za to po stimach mi nigdy nie odpierdalało, więc nawet jak się kiedyś coś zdarzy to pewnie będę sto razy konia walić ale z pokoju nie wyjdę i nic głupiego nie zrobię xD
Uwaga! Użytkownik WladyslawWygiello jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3459 / 731 / 9
Fajnie się wali w taki upał. Żyły są zwazodylatowane i się trafia ładnie.
Nawet Obi-Wan Kenobi był kiedyś helupiarzem.
  • 5801 / 1195 / 43
16 sierpnia 2025WladyslawWygiello pisze:
Nie no ja już taki wariat jak kiedyś nie jestem, co już najebany biegałem nago i demolowałem wszystko to już za mną, na forum opisałem i rozdział alkoholizmu zamknięty. Za to po stimach mi nigdy nie odpierdalało, więc nawet jak się kiedyś coś zdarzy to pewnie będę sto razy konia walić ale z pokoju nie wyjdę i nic głupiego nie zrobię xD
To mi wygląda na ADHD.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 1744 / 576 / 0
HWDP lewoskrętne, w dodatku z lufki pod język

więcej spamu i polecą warny @V44
  • 1 / / 0
Potrzebuje konkretnej instrukcji jak przypierdolic tianeptyne w kabla. Iniekcja jaka igla jak to zrobic jaka zyla jak ja znalezc jak nakluc
  • 5184 / 913 / 0
A jaka tianeptyne ? Farmaceutyczny proch czy z tabletek?
No jak na 1 raz walenie takich udziwnionych rzeczy jak tianesal nie jest najlepsze.
Uwaga! Użytkownik ledzeppelin2 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 901 / 219 / 0
Ogólnie to polecam zacząć od rzeczy popularnych do walenia iv i nauczyć się dobrze oczyszczać tabletki/proszek, żeby to było sterylne i nie powodowało ropni, pirogenów itd.

Reszta to na prawdę żadna filozofia poza tym, że trzeba pamiętać o każdorazowym odkażaniu miejsca wkłucia i próbie aspiracji (wciągnięciu odrobiny krwi do strzykawki), bo jak wypadnie ona dobrze to znaczy, że jesteś w żyle. A żyły to każdy chyba ma conajmniej kilka dobrze widocznych. Zgięcia łokciowe i ręce sprawdź.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Mefedron z internetu w 20 minut z dostawą do domu. Uzależniają się już dzieci w wieku 12 lat

Kiedy dziennikarze TVN24 sprawdzili, jak wygląda dziś handel narkotykami w Polsce, zszokowały ich dwie rzeczy: jak łatwo są dostępne - dostawa może dotrzeć w ciągu nawet 20 minut - i kto je kupuje. Nawet 12-latkowie.

Ekstrakt z konopi wykazuje wyższą skuteczność niż opioidy u pacjentów z przewlekłym bólem pleców

Ekstrakty z konopi pochodzenia roślinnego zapewniają lepszą ulgę w bólu oraz inne klinicznie istotne korzyści w porównaniu z opioidami u pacjentów cierpiących na przewlekły ból dolnej części pleców – wynika z danych z badania klinicznego opublikowanego w czasopiśmie Pain and Therapy.

Badania nad grzybami zaskoczyły naukowców. Odkrycie może pomóc wielu ludziom

Amerykańscy naukowcy przeprowadzili badania na temat działania psylocybiny, zawartej w niektórych gatunkach grzybów psychoaktywnych. Wnioski opublikowane zostały w "Nature Neuroscience". Jak się okazuje, związek ten może zmniejszać przewlekły ból i związane z nim ryzyko rozwoju depresji. Eksperymenty przeprowadzono na modelach zwierzęcych.