PS. Majke w sumie masz szanse podac tylko raz.
16 sierpnia 2025WladyslawWygiello pisze: Nie no ja już taki wariat jak kiedyś nie jestem, co już najebany biegałem nago i demolowałem wszystko to już za mną, na forum opisałem i rozdział alkoholizmu zamknięty. Za to po stimach mi nigdy nie odpierdalało, więc nawet jak się kiedyś coś zdarzy to pewnie będę sto razy konia walić ale z pokoju nie wyjdę i nic głupiego nie zrobię xD
więcej spamu i polecą warny @V44
Reszta to na prawdę żadna filozofia poza tym, że trzeba pamiętać o każdorazowym odkażaniu miejsca wkłucia i próbie aspiracji (wciągnięciu odrobiny krwi do strzykawki), bo jak wypadnie ona dobrze to znaczy, że jesteś w żyle. A żyły to każdy chyba ma conajmniej kilka dobrze widocznych. Zgięcia łokciowe i ręce sprawdź.
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Trump podpisuje nakaz przyspieszenia badań nad lekami psychodelicznymi
Trump podpisał w sobotę rozporządzenie wykonawcze mające na celu złagodzenie ograniczeń badawczych dotyczących leków psychodelicznych, takich jak psylocybina i LSD, dążąc do przyspieszenia badań nad ich potencjałem w leczeniu chorób psychicznych.
USA. Takiej zmiany w kwestii marihuany nie było od dekad
Ministerstwo sprawiedliwości USA zmieniło w czwartek klasyfikację produktów z marihuany. To najdalej idąca zmiana polityki w tej sprawie od dekad. Marihuana znalazła się w "koszyku" substancji o umiarkowanym lub niskim potencjale uzależnienia, takie jak ketamina, paracetamol z kodeiną i sterydy anaboliczne.
Narkotyki schował w atrapie Biblii. Wpadł po policyjnym pościgu
W trakcie ucieczki uszkodził swój pojazd, a badania wykazały, że mógł być pod wpływem alkoholu i narkotyków. W jego aucie policjanci znaleźli atrapę stylizowaną na Biblię z ukrytymi narkotykami, w tym mefedronem i kokainą. Mężczyzna trafił do policyjnego aresztu i usłyszał już zarzuty.