Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 339 / 94 / 0
a jak pisalem ze dobra feta sie spokojnie da zejsc z opio to sie krzywili %-D
  • 2943 / 245 / 0
Znudzi Ci się feta albo będziesz tak zajechany fizycznie, że przypomną Ci się słowa "przejście ze stymulantów na opiatowe ciepełko". Nie pytaj skąd to wiem.
  • 126 / 8 / 0
@Amunicja
Prawda, feta może ze 3 dni. Absolutna bezsenność dyskwalifikuje ją jako środek zastępczy. Potem człowiek zombieje, ledwo się na nogach trzyma a i tak ma ciarki. Lęki i drżenia też się pojawiają. No chyba, że ktoś ćpa tylko z rana, ale wiadomo najćpuńsza pora to wieczór, komputer, muzyka, gry albo spacer zwykle. Już lepsze dopaminowe BK.
  • 339 / 94 / 0
zalezy od jakosci.
dobra to spokojnie wiecej niz 3dni bez wiekszych konsekwencji.
BK oczywiscie ze bardziej spektakularne w dzialaniu, kosztem funkcjonalnosci, a i po nich feta wypada raczej slabo,

@Amunicja
ale nie trzeba wracac, no przynajmniej nie od razu.
poza tym ja to pisalem w kontekscie zejscia z opio, a nie zastapienia ich feta na stale.
oczywiste ze jak kazda substancja w ciagach i bez umiaru przyniesie wiecej szkod niz korzysci, natomiast przy samym odstawianiu moze pomoc (choc nie jest zbyt intuicyjnym wyborem), co kilka przypadkow juz potwierdza.
  • 1333 / 337 / 13
z mojego punktu widzenia zastępowanie opio feta nie ma żadnych zalet (jedynie poza brakiem skręta) a zwłaszcza jak już się dojdzie do momentu, że walisz codziennie żeby funkcjonować
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 320 / 1 / 0
Chrystusie nazarenski albo to jest kwestia tego że zszedłem z paroksetyny i pregabaliny albo takiego kocur tematu ogarnąłem że działa prawilnie parę godzin i się nie chce dorzucać. Żołądek ściśnięty jak skurwysyn nie trawi nic. Wypierdala z kapci elegancko.
  • 778 / 51 / 1
Nie besztajcie mnie za takie pytanie, całą odpowiedzialność biorę na siebie.
Czym zastąpić amfetamine, ostatnimi czasy nie mam możliwości chłodzić towaru w zamrażarce, pakować to i chować do zimnej piwnicy.
Przychodzi jednak taki moment, że będę potrzebował troche stimów, a nie będę latał co chwilę do ziomeczka po jakiegoś jego blindboxa amfetaminowego.
Teraz rynek jest obszerny, zastanawiam się co mogło by mi zastąpić prąd. Na coś takiego, co nawet schowam pod parapetem w słoiku u sąsiada i nie zwietrzeje.
Z jakiegoś powodu odrzuciłem metaamfetaminę, może 3cmc? To nie jest dzisiejsza nowa amfetamina?
Promienna Pregabalinabogini ciszy i światła. Benzodiazepiny kłaniają się w pokorze, Opiaty szepczą pieśni tęsknoty, a ja w ich cieniu trwam, lecz Dusza należy tylko do Pregabaliny
  • 2682 / 564 / 0
@KarmiKlasik
Zapytaj ziomków z komendy to Ci wyjaśnią co to 3cmc. Kurwa nie wiem czy tak Ci się po czymś odkleiło czy naprawdę masz niebieskich na koncie, że piszesz takie bzdury?

Przechowywanie fety w zamrażalniku to nie jest konieczność
25 sierpnia 2014Melancthe pisze:
Ja pierdole, jaka bieda umysłowa.
Niech zgadnę: mieszkasz z rodzicami/rodzicem, nie zarabiasz, studia Ci nie poszły, zainteresowania liczne acz powierzchowne.
  • 778 / 51 / 1
Hamuj piętą kreweto @Vetulani
Jasno nakreślam, że nie mam chłodnego miejsca i pytam czym można się spidować.
Ty pytałeś kolegów pod celą który cię bez zwahy mijał, czy możesz drinić?
Promienna Pregabalinabogini ciszy i światła. Benzodiazepiny kłaniają się w pokorze, Opiaty szepczą pieśni tęsknoty, a ja w ich cieniu trwam, lecz Dusza należy tylko do Pregabaliny
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Właściciele sklepów z marihuaną pozywają stan. Urzędnicy pomylili się przyznając im licencję

Grupa kilkunastu punktów sprzedaży marihuany w Nowym Jorku wniosła w piątek pozew przeciwko stanowi. Właściciele domagają się uznania, że lokalizacje ich sklepów są zgodne z prawem pomimo błędu urzędników, którzy przyznali, że przez lata źle interpretowali przepisy dotyczące minimalnej odległości od szkół. Sprawa trafiła do stanowego sądu najwyższego w Albany.