Koniecznie również przeczytaj FAQ Hyperreala: https://narkopedia.org/FAQ:Hyperreal
konta@hyperreal.info"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
To zacznij czytać regulamin, bo właśnie przez to, że tego nie robisz, potem masz warna. Widać, że nawet nie raczyłeś się z nim zapoznać, bo V.§5. mówi jasno:
§5. W działach przeznaczonych do dyskusji o sprawowaniu Serwisu posty moderowane są przed publikacją bez względu na staż użytkownika. Ten proces może zająć moderacji 72 godziny od publikacji posta.
chem pisze: Mówisz ze 72h jest ok pokaż mi gdzie tak jest napisane ??? jest jakiś regulamin ??? bo ja nie widziałem ja wasz czytałem
24 sierpnia 2025Toystory pisze: chcialem skontaktowac sie z adminem nadal nie wiem jak to zrobic
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
Z Pozdrowieniami.
D5.
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
Tym bardziej, że ostatniego bana nie nałożyłem za byle co. Jest na forum wiele lat i nie zna zasady z pkt. IV §3. Regulaminu?
skopiuj i wyślij dzięki"
Też się na coś prywatnie umawialiśmy, ale jak widzę co robisz jak tylko wejdę na forum to no sorry, ale stoję murem za moderacją.
Dla jaj to można pisać w tasiemcu wyłącznie.
Tylko uprzedzam, jeśli skrócę o 50% to będzie to ostatnia szansa.
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
"Jakby ktoś[...] oprócz gotowego grzyba miał jakiś (nazwa substancji) w ampułkach na wszelki wypadek, to się zgłaszam na testera XD".
Na dobrą sprawę po tym co robiłeś ban mógł być dłuższy, ale uznałem że może w końcu coś do Ciebie dotrze i tyle wystarczy.
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci
Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka
W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.